Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net Последние новости Украины и мира - Корреспондент.net http://k.img.com.ua/static/img/pda/logo.gif http://korrespondent.net/ 144 30 Корреспондент - информационно-новостной портал №1 в Украине. Объективно о событиях по всему миру. ua Copyright 2008 ua.korrespondent.net korrespondent@kpmedia.ua <![CDATA[Фотогалерея: Кличко здолав Бріггса, але без нокауту]]> У суботу, 16 жовтня, український боксер Віталій Кличко успішно захистив свій титул чемпіона світу за версією WBC у бою проти американця Шеннона Бріггса.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1127498 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Бріггсу знадобиться операція]]> Один з промоутерів Шеннона Бріггса Грег Кохен заявив, що станом здоров'ю його підопічного нічого не загрожує.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1127369 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Бріггс перебуває в палаті інтенсивної терапії]]> Як повідомляє німецька преса, Шеннон Бріггс перебуває в палаті інтенсивної терапії університетської клініки Гамбурга.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1127309 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Поєдинок Кличко-Бріггс встановив телерекорд]]> Поєдинок між чемпіоном світу WBC Віталієм Кличком і американцем Шенноном Бріггсом встановив теле-рекорд в Німеччині в нинішньому році.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1127299 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Повєткін передумав виходити на ринг 30 жовтня]]> Російський суперважковаговик Олександр Повєткін (20-0, 15 нокаутів) не вийде в ринг 30 жовтня в андеркарті бою Себастьяна Сильвестра, як було заплановано раніше.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1127256 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Бріггса відправили до лікарні після бою з Кличком]]> Американець Шеннон Бріггс після бою з Віталієм Кличко був відправлений до лікарні на медичне обстеження.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1127236 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Кличко: Бріггс справжній чоловік]]> Українському боксеру Віталію Кличку сподобалась стійкість Шеннона Бріггса, який вистояв під градом ударів чемпіона в бою за чемпіонський пояс WBC.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1127223 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Віталій Кличко розгромив Шеннона Бріггса]]> Сьогодні Віталій Кличко провів черговий захист титулу Чемпіона світу за версією WBC, розгромивши Шеннона Бріггса в 12 раундах.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1127201 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Повєткін нокаутував Оруха]]> Сьогодні, 16 жовтня, в підмосковному Чехові 31-річний російський важкоатлет Олександр Повєткін нокаутував 32-річного американця нігерійського походження Теке Оруха.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1127184 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[СПОРТ bigmir) net проведе текстову трансляцію бою Кличко - Бріггс]]> Сьогодні ввечері в Гамбурзі відбудеться поєдинок між українцем Віталієм Кличком та американським боксером Шенноном Бріггсом.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1127130 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Фотогалерея: 233 кілограми на двох. Кличко і Бріггс взяли вагу]]> Сьогодні, 15 жовтня, в Гамбурзі відбулася офіційна церемонія зважування учасників боксерського шоу, головною подією якого стане бій Віталія Кличка та Шеннона Бріггса.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1126989 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Бріггс виявився важчим за Віталія Кличка]]> У Гамбурзі відбулася церемонія зважування Віталія Кличка і його суперника по рингу американця Шеннона Бріггса.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1126952 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Менеджер Кличка: За бій з Володимиром Чісора може заробити купу грошей]]> Менеджер братів Кличків Бернд Бенте розповів, як вдалося організувати бій між Чемпіоном світу у важкій вазі за версіями IBF / IBO / WBO Володимиром Кличком і Дереком Чісорою.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1126942 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Бріггс: Віталій ще не готовий до бою зі мною]]> Американський боксер Шеннон Бріггс дав інтерв'ю напередодні поєдинку проти українця Віталія Кличка.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1126888 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Чісора: У Хея і Харрісона нічого немає, мені потрібен пояс Віталія Кличка]]> Британський боксер Дерек Чісора заявив, що не збирається битися з переможцем бою між Девідом Хеєм і Одлі Харрісоном.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1126585 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[На поєдинку Кличко - Бріггс очікується аншлаг]]> На поєдинок Чемпіона світу за версією WBC Віталія Кличка проти американця Шеннона Бріггса, який відбудеться на спортивній арені Гамбурга O2 World, вже майже розпродані 14 тисяч квитків.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1126461 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Фотогалерея: Без секретів. Кличко і Бріггс провели відкрите тренування]]> У середу, 13 жовтня, в Гамбурзі відбулося відкрите тренування Віталія Кличка та Шеннона Бріггса, яким у суботу належить з'ясувати відносини на ринзі.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1126142 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Букмекери вважають Кличка явним фаворитом в бою з Бріггсом]]> У майбутньому поєдинку Чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC Віталія Кличка з американцем Шенноном Бріггсом букмекери віддають явну перевагу українському боксерові.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1126059 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Віталій Кличко запросив на бій з Бріггсом бомжа]]> Через три дні в німецькому Гамбурзі на 15-тисячній арені відбудеться поєдинок Чемпіона WBC Віталія Кличка і претендента із США Шеннона Бріггса.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1126038 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net
<![CDATA[Кличко: Не залишу Чісорі жодного шансу]]> Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO, IBF і IBO українець Володимир Кличко, який 11 грудня проведе поєдинок проти британця Дерека Чісори, заявив, що буде готуватися до майбутнього бою дуже серйозно.
]]>
]]> Бокс http://ua.korrespondent.net/sport/boks/1125974 Новини розділу Бокс на ua.korrespondent.net