This version of the page http://www.interplat.com.ua/corp/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-12. The original page over time could change.
INTERPLAT - інтернет-платежі НСМЕП
Новини
Про систему
Корпоративним кієнтам
Для магазинів
Де сплатити
Що необхідно клієнту
Обслуговування карток
Інтернет магазин
Питання та відповіді
Контакти




Для корпоративних клієнтів
Майже кожний з нас користувався послугами «Укрпошти» для того, щоб переказати грошові кошти своїм рідним або знайомим. Відтепер існує можливість відправки не тільки індивідуальних переказів для фізичних осіб, а й можливість відправки згрупованих поштових переказів для юридичних осіб. Нова послуга «Укрпошти» дозволяє юридичним особам за допомогою карти НСМЕП відправляти поштові перекази фізичним особам через Інтернет безпосередньо з персонального комп'ютера.
Чому це дуже зручно?
1.  Для відправки переказів Вам не потрібно нікуди йти, відправлення та оплата переказів виконується безпосередньо зі свого персонального комп’ютера.
2.  Перекази можна робити в любий зручний для Вас час, без черги і незалежно від режиму роботи поштового відділення.
3.  Ви не працюєте з готівкою і не готуєте платіжні доручення для перерахування коштів, тому що плата за поштові перекази виконується картою НСМЕП безпосередньо з персонального комп’ютера.
4.  Після завершення переказу відправник одержує чек з електронним підписом та унікальним номером переказу;
5.  Плата за пересилання поштових переказів через інтернет, однакова з платою, що стягується з відправника у відділенні поштового зв'язку згідно тарифів «Укрпошти».
Як це працює?
1.  Ви заповнюєте форму або завантажуєте файл. У формі (файлі) вказуєте інформацію про відправника (себе) та одержувача (одержувачів).
2.  Ви сплачуєте платіжною карткою Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП) суму переказу та плату за надання послуги на сайті http://perekaz.ukrposhta.com.
3.  По завершенні платежу інформація про переказ (перекази) надходить до системи електронних переказів Укрпошти.
Нові можливості

Згруповані грошові перекази «Укрпошти» відправляються списком за допомогою корпоративної карти НСМЕП.

Для організацій є можливість оформити корпоративну картку НСМЕП у банківській установі, наприклад в АКБ "Імексбанк" у м. Києві, за адресою: 01023 м. Київ, вул. Л.Первомайського, 4, тел.: (044) 537-22-83.

Це рішення дозволяє організації відправляти в одному пакеті до 40 переказів. Інформація про відправника і одержувачів наперед вноситься до спеціального файлу, опис формату якого можна знайти сайті «Укрпошти», гроші відправляються буквально натисненням однієї-двох кнопок.

Звичайно, відправник отримує платіжний чек з електронним підписом і номером переказу.

Перекази через Інтернет приймаються цілодобово, а виплата переказу залежить від режиму роботи відділення «Укрпошти» на місці призначення, тому термін пересилання складає від 2 годин до 2 робочих днів.

Для цього потрібне
1.  Персональний компютер, підключений до Інтернету
2.  Карт-рідер пристрій для зчитування смарт-карток (можна придбати в ТОВ ЮНІСІСТЕМ тел. (44) 596-45-88, (44) 596-4577, e-mail: sales@unisystem.ua);
3.  Спеціальне програмне забезпечення - клієнтська частина Інтернет-терміналу, яке надається безкоштовно на сайті www.interplat.com.ua;
4.  Платіжна смарт-картка НСМЕП;
5.  Гроші на рахунку картки НСМЕП.