This version of the page http://www.khadi.kharkov.ua/library/vestnik/vN9.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-10. The original page over time could change.
ХНАДУ: Харківський національний автомобільно-дорожний університет
Ви тут: ХНАДУ
п'ятниця, 10-12-2010

Переглянути більшу мапу

Хто встигає у науках, але не встигає у моральності, більше не встигає, ніж встигає.

А.М.Туренко

Команда ХНАДУ на міжнародному конкурсі

Перша українська команда-учасниця Shell Eco-marathon завершила участь в міжнародних змаганнях з енергоефективності, що відбулися 6-7 травня 2010 року в Німеччині, з результатом в 570 км на одному літрі пального.

Вітаємо Вас на нашому сайті!

Ректор університету А. М. Туренко

Дорогі друзі!

Запрошую Вас познайомитися з одним із провідних навчальних закладів - Харківським національним автомобільно-дорожнім університетом (ХНАДУ). 

Сьогодні у нас готують інженерів для автомобільної та дорожньо-будівельної галузей на таких факультетах: автомобільному, дорожньо-будівельному, механічному, мехатроніки транспортних засобів, управління та бізнесу, транспортних систем, заочного навчання, підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів, а також на факультеті довузівської підготовки, у складі якого - дворічний регіональний ліцей (інтернат), підготовчі відділення та курси.

Заснований у 1930 році як Харківський автомобільно-дорожній інститут (ХАДІ), наш навчальний заклад відіграв значну роль у становленні вищої освіти України. У 1993 році постановою Кабінету Міністрів України інституту надано статус університету.

Свій 80-річний ювілей ХНАДУ зустрічає у якості сучасного навчального закладу, що має якісний науково-педагогічний склад, тісні зв´язки із виробництвом та плідно співпрацює із багатьма зарубіжними партнерами.

Наукові досягнення ХНАДУ відомі як в Україні, так і за її межами завдяки успішному функціонуванню наукових шкіл, очолюваних видатними вченими.

Створення найкращих умов для навчання та мешкання студентів забезпечують співробітники підрозділів ХНАДУ, а саме: центр новітніх інформаційних технологій, науково-технічна бібліотека, музей, видавництво, виставковий комплекс, адміністративно-господарська частина, студентське містечко та інші.

Найбільшою нашою гордістю є студенти, перед якими ми щиро відкриваємо скарбницю знань, світових та національних цінностей науки і культури.

Запрошую відвідати наш сайт! Сподіваюсь на те, що на сайті Ви знайдете для себе корисну та вичерпну інформацію про Харківський національний автомобільно-дорожній університет.

Наші партнери