This version of the page http://rate1.com.ua/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-09. The original page over time could change.
Головна :: Перша рейтингова система
  • Головна

Ваша думка

Чи потрібні Україні дочасні парламентські вибори найближчим часом?

Останні рейтинги

Україна – у топ-5 держав за кількістю іммігрантів
Схильність до зміни місця проживання закладена у людській природі. У Загальній декларації прав людини, яку було прийнято більш ніж півстоліття тому, право на свободу вільного пересування отримало міжнародне визнання.

23.11.2010

 
20 творчих ідей для освітлення
Завдяки розвиткові революційних технологій у дизайні та появі нових матеріалів спосіб оздоблення приміщення засобами освітлення не менш важливий за саме освітлення. Сайт weburbanist.com відібрав 20 найбільш креативних ідей освітлювальних приладів.

22.11.2010

 
Найбільш гучні крадіжки творів мистецтва
Твори мистецтва наші сучасники крадуть із азартом, захватом і нечуваною зухвалістю. Бо ставки аж надто високі. Ось найбільш гучні крадіжки творів мистецтва.

21.11.2010

 
10 найкращих композицій для весільного танцю
Компанія BBC News оприлюднила рейтинг найпопулярніших весільних пісень у Великобританії. Рейтинг уклали за даними опитування мешканців країни. Примітно, що список лідерів очолила пісня, яка свого часу навіть не потрапила до двадцятки кращих пісень британського хіт-параду.

19.11.2010

 
6 національних зимових пирогів
Влітку тягне на більш легкі страви, такі як салати, а от узимку саме час покуштувати різноманітних пирогів. Про те, що саме потрібно обов'язково спробувати в холодну пору року в різних країнах, розповідає turist.rbc.ru.

18.11.2010

 
Найбільш засніжені курорти
Куди поїхати кататись на лижах, щоб там точно був сніг? Журнал Forbes назвав курорти, де зима не відступає перед глобальним потеплінням. Тут ви можете милуватися засніженими горами, пухнастими шапками дерев і сонячними іскрами на пагорбах.

16.11.2010

 
Топ-10 антинобелівських лауреатів усіх часів
Видання Рopular Mechanics розповідає про чільну десятку антинобелівських лауреатів за всі 18 років вручення премії.

13.11.2010

 
Гаджети з найбільш невдалим дизайном
Часто високотехнологічні новинки працюють зовсім не так, як хотілося б. Деяка техніка просто-таки уславилася своїм непродуманим дизайном.

12.11.2010

 
Вулиці з найдорожчою нерухомістю
До топ-5 найдорожчих вулиць світу увійшли нью-йоркська П’ята авеню, лондонська Кенсінгтон-Палас-Гарденс, паризька авеню Монтань.

10.11.2010

 
Винаходи, які найбільше дратують
Винаходом, який викликає найбільше роздратування, британці визнали караоке. Краще б його ніколи не було, вважають мешканці Британських островів.

08.11.2010

 


Loading ...
  • Головна
  • Каталог рейтингів
  • Про нас
 

© 2007-2008, ТОВ «Перша рейтингова система». Всі права захищено. Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання (для мережевих видань – гіперпосилання) на сайт rate1.com.ua. Матеріали, позначені ®, публікуються на правах реклами

Публікації в RSS
Головна