This version of the page http://www.caritas-ua.org/index.php?opt (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-08. The original page over time could change.
caritas - ГОЛОВНА
 Написати лист
 Карта сайту
  Українська   English   Deutsch

Допомогти Дітям Вулиці

Акція

Карітас Київ

Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії УКГЦ

Карітас Івано-Франківськ УКГЦ

Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії

 
 
 
   
ГОЛОВНА
Приєднуйтесь до навчання!
07.12.2010
З липня при Карітасі Івано-Франківськ УГКЦ діє Інформаційно-консультаційний центр (ІКЦ) для  осіб похилого віку, підопічних проекту «Домашня опіка», а також доглядальників. Діяльність ІКЦ направлена на подолання недоліків домашнього догляду за важкохворими та
Детальніше...
 
Молодь – проти сучасного рабства
06.12.2010
До Дня боротьби з сучасним рабством, яке світова громадськість відзначає 2 грудня, у Карітасі Самбірсько-Дрогобицької Єпархії був проведений тренінг для волонтерів на тему «Небезпечна гра або не стань живим товаром».
Детальніше...
 
Потребуючі отримують ліки
03.12.2010
Підопічні проекту «Домашня опіка», вихованці дитячого будинку «Пресвята родина», а також малозабезпечені та багатодітні родини Тернопілля, які щодня звертаються до Карітасу, отримають ліки. Тернопільському благодійному фонду Карітас в кінці листопада ліки передав
Детальніше...
 
Профілактика ВІЛ/СНІДу
02.12.2010
1 грудня у храмі cв. Миколая Доброго в Києві відбувся науково-пасторальний семінар «Солідарність із людьми, які хворіють на ВІЛ/СНІД. Роль і ставлення церковної спільноти.» Семінар організувала Комісія душпастирства охорони здоров’я Київської архиєпархії УГКЦ.
Детальніше...
 

Як вберегти дитину від ВІЛ?
30.11.2010
1 грудня - Всесвітній день боротьби зі Снідом. Боротьба проти ВІЛ/СНІДу є викликом для усього суспільства! Проблему ВІЛ/СНІДу не вдасться вирішити без активного залучення та підтримки громадських та церковних організацій, вважають співробітники Карітасу. Тому Карітас на міжнародному та національному рівні активно включається в боротьбу проти епідемії.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 5 з 186


Благодійність змінить світ

Допоможіть пацієнтам реабілітаційного центру

Підтримка для доглядальників

Якщо у Вас вдома є людина, що потребує догляду, звертайтеся в «Інформаційно-консультаційний центр домашньої опіки».
Інформаційно-консультаційний центр діє при Шпиталю Шептицького з жовтня. Соціальні працівники і фахівці по домашньому догляду розкажуть Вам про аспекти опіки: медичний догляд, організацію побуту та психологічну підтримку.
Читати про «Інформаційно-консультаційний центр домашньої опіки»...

Видання Карітасу України

НА РОЗДОРІЖЖІ
Аналітичні матеріали комплексного дослідження процесів української трудової міграції у країнах ЄС та Росії. - Львів, 2009 - 260 с.

Видання Карітасу України

НАВІГАТОР УКРАЇНСЬКОГО МІГРАНТА
Довідкове видання про умови міграції до держав Євросоюзу та Росії. Довідник призначений для кожного українця, що має намір виїхати закордон.
Львів, 2009 - 256 с.
ГОЛОВНА      Про нас      МЕРЕЖА      ПАРТНЕРИ      КОНТАКТИ      МЕДІА      ВОЛОНТЕРСТВО      ЯК ДОПОМОГТИ

© Будь-які матеріали з цього сайту можуть бути використані виключно з дозволу
Карітас України та з посиланням
на  www.caritas-ua.org 
Создание сайта: Vintage.com.ua