This version of the page http://www.tipografia.com.ua/artic/ua_4 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-07. The original page over time could change.
Продукція (словник) - частина 1 / Статті - TIPOGRAFIA.com.ua Продукція (словник) - частина 1 / Статті - Типография.com.ua
зробити стартовоюв вибране українськоюпо-русски
Пошук в каталозі
головна :: поліграфія :: обладнання і сервіс :: продукція :: видавництва, медіа :: прайс-листи :: об`яви :: Статті :: вхід :: реєстрація :: про видання

Статті на сервері TIPOGRAFIA.com.ua


рубрики > Полиграфическая справочная информация
TIPOGRAFIA.com.ua Поліграфічний Портал > 2006

Продукція (словник) - частина 1

Продукція (словник) - частина 1
   
POS матеріали
Рекламні матеріали з різних видів картону (мелованого, гофрокартону, мікро гофрокартону, палітурного і т.д.), що сприяють просуванню бренду або товару на місцях продажу.
   
Бланк
Паперовий лист, як правило формату А4 і менш, що містить елементи фірмового стилю або інформацію постійного характеру (накладні, акти і т.п.); призначений для подальшого заповнення.
   
Брошура
Неперіодичне текстове книжкове видання малого об`єму (понад 4, але не більше 48 сторінок, сполучених між собою за допомогою шиття скріпкою або ниткою) в м`якій обкладинці.
   
Буклет
Неперіодичне листове видання, надруковане з обох боків листа і зфальцьоване будь-яким способом в два і більш згини.
   
Бюлетень
Оперативне періодичне видання, що містить збори офіційних матеріалів наукового, довідкового і/або рекламного характеру.
   
Візитна картка
Листок щільного паперу або картону формату 50 мм (рідше – інших форматів), що містить відомості про людину чи фірму.
Вітальна Листівка
Листове видання встановленого формату, віддруковане з однієї або обох сторін, на матеріалі підвищеної жорсткості (щільний папір, тонкий картон, пластик).
   
Газета
Періодичне листове видання, що містить офіційну і оперативну інформацію.
Етикетка
Листок спеціального паперу невеликого формату, що містить відомості про товар або продукцію і супроводжуючий її; припускає клейовий спосіб кріплення.
   
Журнал
Періодичне зброшуроване друкарське видання, що має постійну рубрикацію і містить статті по різних питаннях життя, природи, науки, літературні твори, ілюстративний та інші матеріали.
Зошит
Складений (зфальцьований) у декілька разів, задрукований або чистий лист паперу.
   
Книга
Один з видів поліграфічної продукції, неперіодичне видання у вигляді зброшурованих паперових листів або зошитів з віддрукованою на них текстовою, графічною, ілюстраційною інформацією, об`ємом більше 48 сторінок, як правило, в палітурці або щільній обкладинці. Може бути і рукописним неперіодичним виданням.
   
Конверт
Один з видів носія фірмового стилю. Служить для пересилки листів та іншої інформації. Існує велика різноманітність видів конвертів. Найбільш поширений наступний вигляд - євростандарт з вікном, тобто конверт розміру 11*22 см з прозорою вставкою з лівої чи правої сторони для адреси.
   
Листівка
Незфальцьоване або видання із одним згином, нагадує плакат і часто відрізняється від нього лише форматом. Нерідко замість фотографій використовуються штрихові технічні малюнки або взагалі відмовляються від ілюстрації.
   
Наліпка
Може бути етикеткою або пломбою. Найпоширеніший тип наліпок - це самоклеючі етикетки (стікери). Вони бувають різних розмірів, найчастіше - 10х30 мм.
   
   
   
Плакат
Широкоформатне незфальцьоване видання з одностороннім друком. Зазвичай, це ілюстрація з супровідним заголовком.
   
Пластикова Картка
Картки виготовлені з пластику і, зазвичай, мають формат визначений стандартом ISO 7810 ID-1: 85,6 мм
Тека
Виріб з щільного паперу, картону або полімеру, призначений для зберігання невеликого числа листів паперу. В основному використовується як елемент фірмового стилю.
   
   
   

TIPOGRAFIA.com.ua Поліграфічний Портал


 

 

участникам:
вхід
добавить компанию
реклама в TIPOGRAFIA.com.ua
про видання
Украинская сеть строительных интернет-изданий:
ОКНА.ua - Каталог оконных систем
ОКНА.net? - оконный magazine
ДВЕРИ.net? - двери magazine
TRUBA.ua - Отопление и Водоснабжение, Вентиляция и Кондиционирование
DECOR.com.ua - Мебельный каталог
© 2005—2010 TIPOGRAFIA.com.ua
Угода користування