This version of the page http://www.profspilka.org.ua/posts/3500 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-05. The original page over time could change.
Янукович - журналісту: «Язиком не бовтай!»
Реєстрація!
Нагадати пароль

Янукович - журналісту: «Язиком не бовтай!»

  Незалежна Медіа- Профспілка України 15/10/2009 у 22:02      |  Рейтинґ: 0

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович порадив журналісту "Української правди" "не бовтати язиком". Інцидент стався після закінчення брифінгу Януковича в "Зоряному".

Кореспондент "Української правди" запитав, чому слідча комісія Миколи Джиги вилучила у Вишгородській райдержадміністрації всі документи щодо купівлі Януковичем резиденції у Межигір’ї.

"Я як жив там 5 років тому, так і живу. Указом президента Кучми я отримав цей будинок. Ющенко своїм указом продублював виділення будинку. Таких як я там величезна кількість, поїдьте подивіться у Конча-Заспу", - порадив Янукович.

На репліку журналіста, що Янукович вивів Межигір’я із державної власності, той заявив: "Послухай, ти ще молодий хлопець. Поживи з моє – життя зрозумієш".

"Потім, коли змінився власник (Межигір’я), у мене не було іншого шляху. Я платив оренду. Але коли платиш оренду, орендодавець може зробити все, що завгодно - змінити ціну. І коли виникла пропозиція купити будинок, я довго думав, що краще. І купив його на ринку. Зараз плачу за оренду землі. І я спокійно себе почуваю", - додав він.

На запитання журналіста "Української правди", скільки Янукович заплатив грошей за будинок, той розлютився: "Слухай, тобі ще багато жити. Пам’ятай, що Бог усе бачить!".

На репліку, що він має на увазі, Янукович відповів: "Язиком не бовтай". Після цього лідер "Регіонів" розвернувся і пішов.

"Українська правда"

янукович, лещенко, інцидент, межигір'я, дача



Коментарів немає

Щоби лишити коментар, зереєструйтеся або залогіньтеся у формі нагорі