This version of the page http://www.profspilka.org.ua/posts/5588 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-04. The original page over time could change.
КОЛЕГИ, ГУРТУЙМОСЯ! Звернення Комітету НМПУ
Реєстрація!
Нагадати пароль

КОЛЕГИ, ГУРТУЙМОСЯ! Звернення Комітету НМПУ

  Дарія Кириченко 2/7/2010 у 17:21      |  Рейтинґ: 2

                                                            Шановні колеги!

Комітет НМПУ від імені делегатів ІІІ З’їзду профспілки звертається до вас з пропозицією розпочати офіційні переговори щодо спільних і узгоджених дій медіа-профспілок, залучення нових членів до профспілкової спільноти, формування нового порядку денного завдань і напрямів профспілкової роботи. 

Ми вкотре наголошуємо на нашому прагненні до конструктивного діалогу для усіх людей, котрим небайдужа доля профспілки. Наша робота має бути організована на засадах демократичності, прозорості, а діяльність членів профспілки – на неухильному дотриманні Статуту НМПУ. Саме цього прагнуть делегати з’їзду НМПУ, який наразі розпочався і другий, завершальний етап якого має пройти вже за декілька місяців. 

Прозора діяльність усіх структурних підрозділів профспілки дозволить покращити довіру та ліквідувати непорозуміння, які виникли між членами профспілки. Кінцевою метою будь-якого організаційного реформування НМПУ ми бачимо створення потужної, представницької та ефективної журналістської профспілки. Ми маємо надійно захищати свободу преси та відстоювати свої права на робочих місцях. Кожен член профспілки вправі розраховувати на солідарну підтримку колег та захист своїх прав, якщо вони будуть порушені роботодавцем або іншими особами. 

Запевняємо, що дослухаємось до пропозицій усіх тих, хто прагне реформування профспілки, хто прагне солідарно відстоювати інтереси членів профспілки. 

Проте із тривогою відзначаємо, що подальше затягування переговорного процесу, розробки шляхів реформування профспілкового руху може зашкодити усім медіа-профспілкам і усім журналістам, які намагаються відстоювати своє право на професію в Україні. Закликаємо колег утриматись від поспішних та необґрунтованих взаємних звинувачень і спрямувати усю наявну енергію на організацію повноцінних переговорів та пошуку компромісів, що зроблять нашу профспілку ще міцнішою. 

Комітет НМПУ готовий виїхати та зустрітись для переговорів з членами медіа-профспілок у будь-якому регіоні України. Ми також розглянемо інші офіційні пропозиції щодо порядку проведення та предмету переговорів. Усі пропозиції просимо надсилати за адресою:

З повагою, Комітет НМПУ. 

А/с 238, м.Київ, 01030

E-mail: sekretar@profspilka.org.ua

профспілка, нмпу, з'їзд, звернення, комітет



2 коментаря

 
  Владислав Синяговський
 7/7/2010 у 12:55 |  Рейтинґ: 0
Тут наші колеги з КНМП пишуть черговий "гнівливий лист" - http://profspilka.wordpress.com . Я не розумію звідки така агресія. Тому залишив свій коментар на сайті КНМП і запропонував миритися, шукати основи для співпраці і великого об'єднання. Планую зустрітися з комітетом КМПН і донести наше бажання гуртуватися.
 
  Владислав Синяговський
 8/7/2010 у 00:10 |  Рейтинґ: 0
In memoriam - http://www.telekritika.ua/news/2008-02-10/36417
Щоби лишити коментар, зереєструйтеся або залогіньтеся у формі нагорі