This version of the page http://www.profspilka.org.ua/posts/5571 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-04. The original page over time could change.
Журналісти "5 каналу" вимагають від ВР розслідувати факти цензури
Реєстрація!
Нагадати пароль

Журналісти "5 каналу" вимагають від ВР розслідувати факти цензури

  Незалежна Медіа- Профспілка України 30/6/2010 у 13:59      |  Рейтинґ: 0

Розслідувати факти цензури у ЗМІ вимагають від парламенту журналісти 5 каналу. Сьогодні під стінами Верховної Ради вони роздавали звернення колективу до народних обранців. У ньому - вимога створення тимчасової слідчої комісії, яка розлідуватиме випадки утисків свободи слова.

5 канал уважає, що вже створена комісія під головуванням Інни Боголовської, є лише  окозамилюванням, а не вирішенням проблеми.

Владислав Лук'янов, народний депутат, ПР: "Не можна упереджено ставитися до будь-якою ТСК,  треба заслухати звіт і тільки після цього робити якісь висновки. Якщо ми ще не створили комісію, не ухвалили рішення, а кажем, що це вже погано..  Знаєте є такий вислів "я не чув, не бачив, не читав,  але я проти"

Юрій Мірошниченко, народний депутат, ПР: "Хай вони голосують. Їм навіть не потрібна підтримка коаліціїї. Я уважаю, що якщо є питання, то обов'язковов треба створювати і ТСК, і давати можливість журналістам вільно захищати свій засіб масової інформації".   

Володимир Стретович, народний депутат, НУ-НС: "Те, що не стаиться на голосування, то це все витівки головуючої більшості. Таким чином вони ще раз підтверджують, що їм свобода слова, свобода слова депутата, який хоче висловитися з трибуни - ніщо. Тому, звичайно, ми будемо стояти за 5 канал".

[Відео]

"5 канал"

цензура, 5 канал, Богословська, ТСК, Верховна Рада



Коментарів немає

Щоби лишити коментар, зереєструйтеся або залогіньтеся у формі нагорі