This version of the page http://www.infokr.com.ua/blog/kryvyirih/452.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-02. The original page over time could change.
Епідемічна ситуація в Кривому Розі

Епідемічна ситуація в Кривому Розі

Список блогов Текущий блог
Войти Регистрация

 
afisha 
У Кривому Розі склалась серйозна епідемічна ситуація грипу - з 21 грудня у всіх медичних установах міста повністю введені протиепідемічні заходи.

Таке рішення лікарі прийняли на розширеному засіданні медичного штабу Кривого Рогу. Олександр Свєтловський, начальник міського управління охорони здоров’я, відзначив, що це викликано, насамперед , ускладненнями, які з'являються у хворих грипом і ОРВІ.

Минулого тижня в середньому за день у лікарнях реєструвалося від 2200 до 3508 захворілих. 23 грудня в місті зареєстровано 2238 випадків захворювання. 22 людини госпіталізовано з діагнозом пневмонія. 9 чоловік перебувають у важкому стані в реанімації.

Але найбільше занепокоєння медиків викликали п'ять смертельних випадків, які відбулися в нашому місті. Причиною смерті потерпілих стала гостра пневмонія, що на пізніх стадіях не піддається лікуванню. Олександр Арсентійович призвав всіх городян вчасно звертатися в лікарні, тому що самолікування приводить до того, що лікарі не можуть вчасно діагностувати й лікувати пневмонію.

Тепер викликати лікаря додому можна буде з восьми ранку й до восьми вечора. У ці години виклики обслуговуються районними лікарнями. Лікарям скоротили години роботи в планових відділеннях, щоб вони могли відвідати усіх хворих вдома . У нічні години, з восьми вечора до восьми ранку на виклик приїде "швидка допомога". Також викликати лікаря можна за телефоном «гарячої лінії» 65-30- 45, що працює щодня крім неділі, з 8.00 до 17.00.


Теги: Здоров'я

Добавить комментарий