This version of the page http://www.ukrtelecom.ua/presscenter/news/events?id=93487 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-30. The original page over time could change.
Підключись до «ОГО!» всього за 1 гривню
Прес-центр Про компанію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ВАТ "Укртелеком"
Сьогодні
30/11/2010
Апарат управління / Прес-центр / Новини / Події / Підключись до «ОГО!» всього за 1 гривню

Новини

Підключись до «ОГО!» всього за 1 гривню

15.10.2009

Підключись до високошвидкісного Інтернет «ОГО!» всього за 1 гривню!* Спеціальна пропозиція для жителів всіх обласних центрів, а також Києва, Сімферополя та Севастополя. З 15 жовтня пропозиція дійсна ще для десятків населених пунктів України!

Щоб підключитись до «ОГО!», потрібно просто зараз! перевірити наявність технічної можливості надання послуги та зробити заявку на підключення до послуги за Вашим номером телефону. Замовити послугу «ОГО!» можна без укладання паперового договору на сайті my.ukrtelecom.ua або за допомогою оператора контакт-центру по телефону 0 800 506 800**. А також у відділеннях «Телекомсервіс» чи сервісних цехах ВАТ «Укртелеком» за місцем проживання.

Пропозиція дійсна для абонентів ВАТ «Укртелеком» - фізичних та і юридичних осіб за умови, що існує технічна можливість надання послуги «ОГО!» на телефонній лінії абонента.

* не включає виконання робіт з підключення до послуги «ОГО!» в приміщені споживача фахівцями ВАТ «Укртелеком». В разі потреби такі роботи можна замовити та оплатити за діючими тарифами.
** дзвінки з мережі ВАТ «Укртелеком» безкоштовні.

Версія для друку





 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



НОВИНИ ПОШТОЮ



Імпорт новин
Карта сайту

ВАТ «Укртелеком»
Контакт-центр: 0-800-506-800
Довідка за телефоном: 1-76 (по Києву)
Поштова адреса: Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18