This version of the page http://www.interfax.com.ua/ukr/info/pressreleases/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-30. The original page over time could change.
Прес-релізи

Прес-релізи

Інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна" надає додатковий вид інформаційних послуг - компанії, політики, громадські організації можуть публікувати прес-релізи про останні події у своїй діяльності в інформаційних випусках агентства.

У журналістських і ділових колах усього світу високо цінують інформаційні послуги міжнародної інформаційної групи компаній Interfax Information Services, до якої входить агентство "Інтерфакс-Україна", за їх незалежність і достовірність.

З 1992 року агентство "Інтерфакс-Україна" надає своїм клієнтам інформацію про останні найважливіші події в політичному і економічному житті України, основні події в СНД і світі, які можуть вплинути на розвиток ситуації всередині країни. Суворе дотримання корпоративних принципів оперативності та об'єктивності вивело агентство "Інтерфакс-Україна" в лідери інформаційного ринку країни. Клієнти агентства - найбільші компанії, ЗМІ, структури влади в центрі і в регіонах - щодня отримують понад 100 повідомлень про останні події трьома мовами - українською, російською, англійською.

Прес-релізи публікуватимуться відповідно до текстів, наданих агентству. "Інтерфакс-Україна" залишає за собою право редагувати першоджерело при наявності в ньому помилок без викривлення суті наданих текстів. Заголовку прес-релізу передуватиме напис "ПРЕС-РЕЛІЗ".

Пресс-релизы публикуются на правах рекламы на коммерческих условиях, в соответствии с текстами, предоставленными агентству. "Интерфакс-Украина" не несет ответственности за содержание материала. Агентство оставляет за собой право редактировать первоисточник при наличии в нем ошибок без искажения сути предоставленных текстов. Заголовок пресс-релиза будет предваряться надписью "ПРЕСС-РЕЛИЗ".

З питань розміщення прес-релізів у стрічках новин, випусках та на сайті агентства звертайтеся за адресою pr@interfax.kiev.ua або за телефоном (044) 270-74-65.