This version of the page http://www.in.ua/policy.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-28. The original page over time could change.
Правила домену IN.UA - IN.UA
Оф╕ц╕йний сайт домену IN.UA





   



   


   



Новини


Правила домену IN.UA


Формат заявок


Контакти


Найчастiшi запитання


Список ре╓стратор╕в


Статус обробки т╕кета


 
 
Правила домену IN.UA

1. Загальн╕ положення

1.1. Ц╕ Правила домену IN.UA розроблен╕ адм╕н╕стратором домену IN.UA, д╕ючим у в╕дпов╕дност╕ до п.1.13 Правил домену .UA  за участ╕ укра╖нсько╖ ╤нтернет сп╕льноти, у в╕дпов╕дност╕ до п.2.6 Правил домену .UA.
1.2. Терм╕ни та визначення, вжит╕ в текст╕ цих Правил домену IN.UA, використано в значенн╕ та тлумаченн╕, наведеному в Правилах домену .UA в редакц╕╖, якщо ╕нше не зазначене окремо.

1.3. Домен IN.UA ╓ публ╕чним доменом другого р╕вня - складовою частиною домену .UA.

1.4. Делегування доменних ╕мен у домен╕ IN.UA в╕дбува╓ться в╕дпов╕дно до розд╕лу 2 Правил домену .UA.

1.5. Особливост╕ адм╕н╕стрування домену IN.UA передбачен╕ розд╕лом 2 цих Правил домену IN.UA.

1.6. ╤нформац╕я щодо делегування та адм╕н╕стрування доменних ╕мен в домен╕ IN.UA збер╕га╓ться в ре╓страц╕йн╕й баз╕ домену .UA, в формат╕ та за правилами, встановленими розд╕лом 4 Правил домену .UA.  Адм╕н╕стратор домену .IN.UA веде власну допом╕жну базу заявок на делегування доменних ╕мен в домен╕ .IN.UA, яка забезпечу╓ автоматизований ╕нтерфейс з ре╓страторами та з ре╓страц╕йною базою домену .UA.

1.7. Перев╕рка техн╕чно╖ працездатност╕ доменного ╕мен╕ в домен╕ IN.UA проводиться в╕дпов╕дно до розд╕лу 5 Правил домену .UA.

1.8. Рекомендован╕ ╕стотн╕ умови договору м╕ж ре╓странтом доменного ╕мен╕ в домен╕ IN.UA та ре╓стратором наведено в розд╕л╕ 6 Правил домену .UA, з урахуванням п.2.7 цих Правил домену .IN.UA.

1.9. Рекомендован╕ ╕стотн╕ умови договору м╕ж ре╓стратором та адм╕н╕стратором домену IN.UA наведено в розд╕л╕ 7 Правил домену .UA.

2. Особливост╕ адм╕н╕стрування домену IN.UA

2.1. Домен IN.UA делеговано в ╕нтересах ф╕зичних ос╕б - громадян та/або резидент╕в Укра╖ни, як╕ сам╕, з власно╖ вол╕ та розсуду, ╕дентиф╕кують себе членами укра╖нсько╖ ╤нтернет сп╕льноти, у в╕дпов╕дност╕ до п.2.16 Правил домену .UA.

2.2. В домен╕ .IN.UA делегуються виключно приватн╕ доменн╕ ╕мена.

2.3. Ре╓странти на власний розсуд обирають соб╕ доменн╕ ╕мена з трьох або б╕льше символ╕в латинського алфав╕ту, цифр та символу "-". Доменн╕ ╕мена з одного або двох символ╕в не ре╓струються.

2.4. Терм╕н обробки заявки на делегування доменного ╕мен╕ в домен╕ IN.UA становить не б╕льше 1 (одн╕╓╖) години з моменту отримання п╕дтвердження про прийняття заявки до вх╕дно╖ черги в╕д ре╓страц╕йно╖ бази домену .UA у в╕дпов╕дност╕ до п.2.15.6 Правил домену .UA. Адм╕н╕стратор домену IN.UA у вказаний терм╕н зобов`язаний, зг╕дно п.2.15.8 Правил домену .UA, пов╕домити електронним листом адм╕н╕стративних та техн╕чних контактних ос╕б в╕дпов╕дного ре╓стратора про х╕д та результат обробки заявки.

2.5. У в╕дпов╕дност╕ до п.2.12 Правил домену .UA, адм╕н╕стратор публ╕чного домену .IN.UA не вступа╓ в прям╕ в╕дносини з ре╓странтами з питань делегування доменних ╕мен в домен╕ .IN.UA. Адм╕н╕стратор домену .IN.UA не прийма╓ ╕ не обробля╓ лист╕в, телефонних дзв╕нк╕в та ╕нших пов╕домлень в╕д ре╓странт╕в та не втруча╓ться в спори м╕ж ре╓страторами та ре╓странтами в домен╕ .IN.UA.

2.6. В╕дпов╕дальн╕сть за порушення прав трет╕х ос╕б п╕д час ре╓страц╕╖ або використання доменного ╕мен╕ в домен╕ .IN.UA (в тому числ╕ прав ╕нтелектуально╖ власност╕, прав на використання знак╕в для товар╕в та послуг та ╕нших) несуть ре╓странт та ре╓стратор, в╕дпов╕дно до умов угоди м╕ж ними, в раз╕ в╕дсутност╕ таких умов в╕дпов╕дальн╕сть перед постраждалою стороною несе ре╓стратор, за заявкою якого було делеговано в╕дпов╕дне доменне ╕м'я.

2.7. Сп╕рн╕ питання, як╕ виникають п╕д час  ре╓страц╕╖ або використання доменних ╕мен в домен╕ .IN.UA, розглядаються в пост╕йно д╕ючому Третейському суд╕, який працю╓ в Укра╖н╕, ╕ який явно вказаний в договор╕ м╕ж позовачем та в╕дпов╕дачем. В раз╕, якщо конкретний суд не вказаний явно, спори розгляда╓ Третейський суд ╤нтернет асоц╕ац╕╖ Укра╖ни у в╕дпов╕дност╕ до регламенту цього суду.

3. Порядок введення в д╕ю Правил домену IN.UA

3.1. Ц╕ Правила домену IN.UA набувають чинност╕ з моменту п╕дписання письмово╖ угоди м╕ж адм╕н╕стратором домену .UA та адм╕н╕стратором домену .IN.UA, у в╕дпов╕дност╕ до п.2.6.2.12 Правил домену .UA.

3.2. Заявки, як╕ над╕йшли в╕д ре╓стратор╕в п╕сля п╕дписання ними угод з адм╕н╕стратором домену .IN.UA у в╕дпов╕дност╕ до п.2.10 та розд╕лу 7 Правил домену .UA, накопичуються в окремих для кожного ре╓стратора чергах в допом╕жн╕й баз╕ заявок адм╕н╕стратора домену IN.UA ╕ починають оброблятися з 12:00 1 вересня 2004 року за стартовою круговою цикличною (револьверною) процедурою: по черз╕, цикл╕чно, в порядку укладання письмових угод, по одному домену з черги кожного з ре╓стратор╕в переводяться до загально╖ ╓дино╖ черги заявок домену .IN.UA.

3.3. В раз╕, якщо п╕д час стартово╖ процедури обробля╓ться заявка, яка м╕стить доменне ╕м'я, яке вже переведено до ╓дино╖ черги заявок домену .IN.UA, то така заявка вноситься до арх╕ву та до протоколу, як заявка, по як╕й було в╕дмовлено в делегуванн╕ доменного ╕мен╕, та обробля╓ться наступна заявка цього ж ре╓стратора, якщо його окрема черга не вичерпана..

3.4. П╕сля першого кругового циклу, п╕д час якого було заф╕ксовано, що черги заявок вс╕х ре╓стратор╕в в допом╕жн╕й баз╕ заявок адм╕н╕стратора домену IN.UA вичерпано, стартова кругова цикл╕чна процедура завершу╓ться, ╖╖ протокол переноситься до арх╕ву.

3.5. П╕сля завершення стартово╖ кругово╖ циклично╖ процедури, ре╓страторам, на заявки яких були в╕дмови в делегуванн╕ доменних ╕мен, надсилаються електронн╕ листи у в╕дпов╕дност╕ до п.2.15.8 Правил домену .UA.

3.6. На вимогу не менш н╕ж половини ре╓стратор╕в, або за р╕шенням суду, прийнятим у в╕дпов╕дност╕ до розд╕лу 9 Правил домену .UA, протокол стартово╖ кругово╖ цикл╕чно╖ процедури надсила╓ться вс╕м ре╓страторам або публ╕ку╓ться на сайт╕ адм╕н╕стратора домену .IN.UA.

 3.7. П╕сля завершення стартово╖ кругово╖ циклично╖ процедури заявки на делегування доменних ╕мен в домен╕ IN.UA додаються в порядку ╖х надходження до ╓дино╖ черги заявок, направляються до вх╕дно╖ черги заявок ре╓страц╕йно╖ бази домену .UA в╕дпов╕дно до п.2.4 Правил домену .UA, та обробляються в порядку, передбаченому цими Правилами, та Правилами домену .UA.

3.8. Пер╕од одночасност╕ для заявок на делегування доменних ╕мен в домен╕ IN.UA не встановлю╓ться, за винятком особливостей стартово╖ процедури, згаданих в п.3.2 та п.3.3 цих Правил домену .IN.UA.


© ISP "Технолог╕чн╕ системи", 2004