This version of the page http://www.sdl.net.ua/sht.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-27. The original page over time could change.
.: SDL - Штучний паркет :.
 
 
Головне мeню
.: Штучний паркет :.
Найти
Головна Дерев'янні будинки (зруб) Меблі Паркет Художня ковка Базальтова ізоляція Скловолокниста ізоляція Натуральна ізоляція Канати Звукоізоляція Паро-, гідроізоляція ОСБ плити Дерев'яні двотаврові балки Партнери Мапа сайту Контакти
  [Штучний паркет] [Трьохполосна] [Однополосна] [Екзотична паркетна дошка] [Плінтус] [Підложка під паркетну дошку]

Штучний паркет - це натуральне покриття для підлоги, що складається з окремих планок певного розміру виготовлених з твердих порід деревини: дуба, ясена, буку, клена і др. Кромки і тореці паркетних планок мають профіль 'паз-гребінь' для з'єднання їх в суцільне паркетне покриття.

Штучний паркет можна вмонтовувати на підлозі, використовуючи різні види укладань: традиційна «Ялинка», «Палуба», «Квадрат», «Плетінка» та інші. Використовуючи в наборі паркетні планки різних порід деревини, можна так само створити на підлозі прості геометричні малюнки.

Не дивлячись на те, що діапазон різновидів штучного паркету дуже великий, можна виділити основні три категорії штучного паркету залежно від вигляду розпила по відношенню до контура річних кілець — це радіальний, тангенціальний і змішаний. Для різних типів розпила характерний різний вихід паркету за об'ємом при обробці сировини. Менше всього вдається отримати паркету радіального розпила, а вихід паркету змішаних распілов навпаки чималий, що безпосередньо впливає на вартість штучного паркету. Не дивлячись на це, основні властивості паркету різного розпила, наприклад твердість і стабільність геометричних розмірів, практично однакові.

Як вже мовилося вище, варіантів вибору порід деревини велика кількість, далі ми зупинимося на деяких з них і приведемо орієнтовні технічні характеристики для того, що б вимальовувалася порівняльна картина матеріалів. Натуральна паркетна підлога є мініатюрними дощечками певної форми, ретельно підігнаними один до одного, покритими спеціальним лаком.



Размiр: довжина від 150 до 500 мм; ширина від 30 до 70 мм; товщина — 15 i 22 мм.

Матеріал: дуб, ясень, граб, клен, береза, бук, черешня, ольха.

Опис:
Паркет вищої якості тільки радіального розпила. Володіє практично рівною текстурою, пожвавленою серцевинними променями, що виходять на поверхню пласті. Недоліки деревин і механічні пошкодження, суки і біль на лицьовій стороні не допускаються.
Размір: довжина від 150 до 500 мм; ширина от 30 до 70 мм; товщина — 15 і 22 мм.
Матеріал: дуб, ясень, граб, клен, береза, бук, черешня, ольха.

Опис:
Паркет вищої якості. Виготовлений з планок, отриманих в результаті розпила стовбура по дотичній до річних кілець. Недоліки деревин і механічні пошкодження, суки і бель на лицьовій стороні не допускаються.
 
Опитування
Які товари та послуги Вас зацікавили?

Будівельно-монтажні робти
Деревяні будинки (зруб)
Меблі та інтерєри
Паркет та паркетна дошка
Художня ковка
Ізоляційні матеріали
ОСБ
Балки
Мармур, граніт, онікс
Сендвіч-панелі

Результаты
 
03040 Україна, м.Київ вул.Васильківська 1, т. +38 (044) 360-61-58, т./ф. +38 (044) 257-41-29

[Головна] [Меблі] [Паркет] [Художня ковка] [ROCKWOOL - Загальнобудівельна ізоляція] [ROCKWOOL - Технічна ізоляція] [Knauf - Скловолокнисті утеплювачі] [Натуральні утеплювачі] [Звукоізоляція] [Пароізоляція] [Гідроізоляція] [ОСБ] [Деревянні балки] [Партнери] [Мапа сайту] [Контакти]



Design by rgbeer.org.ua, Київ 2007