This version of the page http://www.karpaty.net.ua/articles_15/gal-prut.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-27. The original page over time could change.
Всеукраїнський туристичний журнал "КАРПАТИ. Туризм. Відпочинок"
  Головна Про нас Архів Рекламодавцям Спонсорство Архів подій    

№ 3 (15),
березень 2007

АДРЕНАЛІН

Колорит

Автентика


 

 на початок

      


 

 

Завжди до послуг гостей Коломиї

Публікується на правах реклами

 

(Матеріал подається в скороченні)

Ресторан «Гал-Прут»

В самому центрі Коломиї, що на Івано-Франківщині, розташований ресторан «Гал-Прут», який святкує в цьому році своє десятиліття. Сьогодні цей гостинний заклад відомий не лише в самому місті і навіть не лише в Карпатському регіоні — його знають всі іноземні туристи, яким доводиться бувати в Коломиї.

Однією з родзинок приміщення ресторану «Гал-Прут» є його приємне візуальне оформлення — вміло підібрана стримана гама кольорів, цілісний стиль інтер’єру.

«Гал-Прут» пропонує майстерно приготовані страви української домашньої кухні — телятину в капусті, фаршировані деруни, книдлі з сиром, м’ясом або шкварками, фірмові страви «завиванець «Гал-Прут», «цибуля-фрі», а також страви на замовлення. Крім того, при ресторані діє кондитерський цех, у якому за унікальною домашньою рецептурою випікаються торти, тістечка, рогалики, завиванці.

Закладу не бракує популярності: крім гостей з усіх регіонів України, сюди заходять групи іноземних туристів — греків, турків, швейцарців, німців, англійців. А про канадців кажуть, що вони навідуються сюди з особливої любові до смачних українських страв.

 

Готель «Писанка»

У вересні 2000-го року у Коломиї гостинно відчинив свої двері новий сучасний готель «Писанка». Для тих, хто вже сьогодні збирається в Карпати на відпочинок і планує завітати до Коломиї, затишний готель в центрі міста, що знаходиться на одній площі з єдиним у світі музеєм писанкового розпису, готовий запропонувати свої послуги. А вони не поступаються європейським стандартам. Сучасна нова будівля, зручне, якісне і естетичне обладнання покоїв, вишуканий дизайн, автономне теплопостачання і підігрів води дозволяють забезпечити мешканцям готелю затишок і приємний відпочинок.

Зал ресторану «Гал-Прут» і банкетний зал готелю «Писанка» прикрашені чудовими полотнами Наталії Захарчук

 

        на початок

 
 
 

Звіти:






 
 

Партнери:

більше  

 

 

© Карпати. Туризм. Відпочинок, 2004-2008   При використанні матеріалів посилання www.karpaty.net.ua є обов'язковим