This version of the page http://www.nlau.net/news.php?action=show&id=301 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-25. The original page over time could change.
Национальная юридическая академия им. Я. Мудрого

  • 24.11 24 - 26 листопада відбудеться І (академічний) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика
    Читати далі >>
  • 17.11 Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого святкувала День Академії
    Читати далі >>
  • 10.11 Команда Інституту підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України виборола ІІІ місце на змаганнях з рукопашного бою Харківської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України
    Читати далі >>
  • 08.11 Відбувся візит до Академії С.А.Авак′яна, завідувача кафедри конституційного та муніципального права юридичного факультету Московського державного університету імені М.В.Ломоносова
    Читати далі >>
  • 05.11 Курсанти І курсу Інституту підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки відвідали будинок дитини «Зелений гай»
    Читати далі >>




 

Новини

21 січня в Академії відбулася конференція трудового колективу.

На порядку денному конференції основними питаннями були звіти ректора Академії В.Я.Тація та голови профспілкового комітету первинної профспілкової організації НЮАУ імені Ярослава Мудрого В.Г.Білик  про виконання колективного договору 2007-2010 рр. між ректором і профспілковим комітетом первинної профспілкової організації Академії у 2009 р. Учасники також заслухали звіт голови комісії з охорони праці профспілкового комітету Г.Ю.Дарнопиха та начальника відділу охорони праці Б.А.Глущенка про виконання заходів з охорони праці.
 
На порядок денний було винесено Положення про порядок обрання та призначення на посади науково-педагогічних працівників Академії, з яким присутніх ознайомив завідувач кафедри трудового права В.В.Жернаков.
 
 

Показати усі новини