This version of the page http://www.novaera.te.ua/news.php?readcat=20 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-24. The original page over time could change.
«Нова Ера» — тернопільський тижневик — новини Тернополя, України, світу - Новини
Новини партнерів
Новини шоу-бізнесу
Загрузка...
Загрузка...
погода
Новини від InternetUA
Загрузка...
пошук роботи
Новини RedTram


????????...

Погода
Погода
Загрузка...
Зарубинецький спиртозавод знову почав працювати
Зарубинецький спиртозавод знову почав працювати. Урочистий пуск підприємства відбувся 16 листопада. Участь у заході взяли голова Тернопільської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк, голова Збаразької РДА Володимир Гульовський, заступник голови з виробництва біопалива концерну «Укрспирт» Михайло Лабутін.
Юрій Олійник: «Ринкова економіка починається з малого бізнесу»
Усе починається з малого. Так і наша ринкова економіка починається з малого бізнесу, який на початку дев’яностих врятував українців під час важкої кризи в державі. Сотні тисяч людей, яких скоротили з підприємств, науково-дослідних інститутів, конструкторських бюро, «Комбайнового заводу», «Ватри», «Сатурну» тощо не розгубились і «пішли» у дрібну торгівлю та сферу послуг. Придбали свої перші «вантажні авто», себто «кравчучки», і «перекваліфікувавшись» у так званих «човників», їздили до Югославії, Угорщини, Польщі, Туреччини, де накопичували первинний капітал. Після чого відкривали кіоски, кафе, перукарні, автомайстерні, запускали міський громадський транспорт і т. д.
Уряд виділив для Тернопільщини 11,5 млн. гривень
"Дякуючи Прем'єр-міністру Миколі Азарову в п'ятницю Міністерство фінансів виділило 11,5 млн. грн. для об'єктів Тернопільської області", - повідомив голова ОДА Михайло Цимбалюк.
Стан бюджетних надходжень Тернопільщини
Про стан сплати до бюджетів податків, зборів, обов’язкових платежів та вжиття заходів, спрямованих на збільшення обсягів дохідної частини бюджетів усіх рівнів йшлося на нараді, яку сьогодні провів голова ОДА Михайло Цимбалюк.
На Тернопільщині аграрне підприємство захопило 55 га земель запасу
У Тернопільській області аграрне підприємство захопило 55 га земель запасу. Про це повідомляє відділ громадських зв’язків обласного управління міліції.
У Тернополі відбувся передсвятковий ярмарок
Голова облдержадміністрації Михайло Цимбалюк побував на ярмаркових майданчиках, на яких сьогодні в Тернополі відбувається передсвяткова торговиця та ознайомився з асортиментом продукції, цінами, поспілкувався з покупцями і продавцями.

Керівник області відзначив широкий перелік товарів, представлених на ярмарку та, водночас, зробив низку пропозицій, щодо розширення їх кількості.
ФДМУ по Тернопільськійобласті проведе 4 конкурси на право оренди державного майна
На 2 вересня 2010 року у регіональному відділенні Фонду державного майна України по Тернопільській області заплановано проведення конкурсів на право оренди чотирьох об’єктів державного майна.
На Тернопільщині завершено газифікацію Зборівського району
На Тернопільщині завершено газифікацію Зборівського району. Останнім населеним пунктом району, в якому сьогодні запалав голубий вогник, стало село Лопушани. Участь в пам’ятних урочистостях взяв голова облдержадміністрації Михайло Цимбалюк.
Напередодні виборів Тернопільська міськрада збільшила пенсії воїнам ОУН-УПА
Депутати Тернопільської міської ради внесли зміни до бюджету Тернополя на 2010 рік. Заставний та його команда розгорнула наповну "акцію" про турботливого мера господарника, який аж через чотири роки навчився як треба керувати.
Голова ОДА пропонує створити на Тернопільщині соціальні магазини
Голова ОДА Михайло Цимбалюк пропонує створити у кожному районі області соціальні магазини для реалізації продукції переробної галузі краю.
Тернопільські науковці обговорили проект Податкового кодексу
6 серпня 2010 року в Тернопільському національному економічному університеті відбувся круглий стіл на тему: «Обговорення проекту Податкового кодексу та внесення пропозицій» за участю директора територіального відділення Спілки аудиторів України Василя Тараса, начальника відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Державної податкової адміністрації в Тернопільській області Михайла Манастирського, доктора економічних наук, професора, проректора з науково-педагогічної роботи, завідувача кафедри податків і фіскальної політики ТНЕУ Андрія Крисоватого та працівників кафедри податків і фіскальної політики ТНЕУ.
Тернопільське РВ ФДМУ інформує про конкурси на оренду державного майна
У серпні цього року РВ ФДМУ по Тернопільській області запланувало проведення більше 10 конкурсів на право оренди державного майна, з яких 2 відбудуться 26 серпня цього року.
На Тернопільщині call - центри приймають пропозиції до проекту Податкового кодексу України
Державна податкова адміністрація в Тернопільській області повідомляє, що з метою прийняття та узагальнення пропозицій до проекту Податкового кодексу України у ДПА в Тернопільській області та в Тернопільській митниці створені сall-центри.
Цьогорічні жнива складні для хліборобів Тернопільщини
Сьогодні 31 липня 2010 р. голова Тернопільської ОДА Михайло Цимбалюк побував з робочою поїздкою у господарствах області – ПАП “Агропродсервіс” Тернопільського району та АОП “Іванівське” Теребовлянського району, де ознайомився з ходом жнив.
Міністр регіонального розвитку та будівництва України оглядає замки Тернопілля
Сьогодні у Збаражі відбувається регіональна нарада з питань охорони культурної спадщини та збереження традиційного характеру середовища історичних населених місць “Збереження та пристосування замків Тернопільщини”
Авторизація
Вхід
Public Poll
Опитування відсутні.
Реклама
Мета новости...
РОБОТА
Загрузка...
Популярні новини
  Новини Рейтинг
» Віктор Янукович призначив голів низки районних державних адміністрацій Терноп...
Категорія: Політика
54142
» "Алігатор" закрили
Категорія: Суспільство
3258
» Юрій Олійник: «Я звільнився з ОДА, щоб працювати для людей»
Категорія: Суспільство
3103
» Заарештовано заступника начальника Тернопільського обласного УВС
Категорія: Кримінал
3009
» Найжахливіші аварії Тернопілля
Категорія: Суспільство
2969
» Пенсіонери отримають надбавки до пенсії
Категорія: Економіка
2838
» Зеновій Щепановський: «Ми будуємо!»
Категорія: Суспільство
2815
» Новий начальник тернопільської ДАІ відмовився від "Лексуса" та "Лендкрузера"
Категорія: Суспільство
2759
» Як Тернопіль святкуватиме День незалежності та День міста
Категорія: Культура
2363
» У Тернополі на два місяці перекриють вулиці
Категорія: Суспільство
1865
RSS канали сайту



Вихідні дані | Адреси та телефони | Зворотній звязок | Передплата | Реклама

 


Copyright ©2006—2010 Газета «Нова Ера»