Головна
Про нас
Контакти
Напрями юридичної допомоги
Партнери
Публікації
Корисні посилання
Оголошення
Запрошуємо бажаючих взяти участь у проекті «Юридичний форум»

Запрошуємо бажаючих взяти участь у проекті «Юридичний форум»

Проект «Юридичний форум» відкриває можливість для науковців та практиків у галузі права розмістити публікації на юридичну тематику відносно актуальних теоретичних та практичних питань у різних сферах права, що тісно пов’язані з підприємництвом, господарською діяльністю та економікою України.

Матеріали розміщуються в Інтернет-журналі. За бажанням автора та згоди редакції матеріали додатково можуть бути опубліковані у друкованому періодичному науково-практичному журналі «Актуальні питання цивільного та господарського права».

За розміщення матеріалів в Інтернет-журналі справляється плата на умовах та розмірі, що визначені засновником (видавцем). Розміщення матеріалів здійснюється безкоштовно у разі передплати трьох номерів друкованого журналу.

Подані для розміщення матеріали мають відповідати вимогам, що встановлюються редакцією та видавцем Інтернет – журналу. З вимогами до матеріалів та реквізитами для передплати можна ознайомитися на офіційному сайті Інтернет - журнала.

За додатковою інформацією звертайтесь до редакції Інтернет - журнала «Актуальні питання цивільного та господарського права».


Поштова адреса редакції:
Україна, 61082, м. Харків-82,
а/с 2970
Керівник проекту:
керуючий партнер юридичного товариства «Юрпайінтел»
Томчишен Сергій Володимирович
тел: 8(067)572-00-09, 8(057)750-20-09
E-mail: sv_tomchishen@mail.ru