This version of the page http://pressa.obozrevatel.com/info/456302.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-21. The original page over time could change.
Українців змусять працювати на 10 років більше - Відголос.com - Обозреватель Прессы

Обозреватель Прессы
Сделать стартовой! Добавить в избранное


Украина
Россия
Спорт
Блоги
О проекте
КП в Украине | Українська правда | Униан | Форум | Сегодня | Утро | Ура-Информ | Фраза | Економічна правда | Відголос.com | ГолосUA |



Українців змусять працювати на 10 років більше

Поделиться:
Міністерство праці і соціальної політики пропонує підвищити нормативний страховий стаж, необхідний для отримання мінімальної пенсії за віком, одразу на десять років. Норма почне діяти вже 1 січня 2011 року, якщо законопроект буде прийнятий.

Про це свідчить підготовлений відомством законопроект "Про внесення змін до деяких законів України", пише тижневик "Дзеркало тижня".

Так, Мінпраці пропонує одномоментно підвищити нормативний страховий стаж (період, за який сплачено внески до Пенсійного фонду) на десять років: для жінок з нинішніх 20 - до 30 років, для чоловіків - з 25 до 35 років.

Якщо законопроект буде прийнятий, норма почне діяти вже 1 січня 2011 року. Саме з цієї миті для отримання пенсії за віком жінкам і чоловікам буде потрібно 30 і 35 років страхового стажу відповідно.

Підготовлений Мінпраці законопроект допускає внесення змін до 14 різних законів, зокрема, "Про пенсійне забезпечення", "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи", "Про основні принципи соціального захисту ветеранів праці та інших громадян літнього віку в Україні", "Про загальнообов'язкове пенсійне страхування", "Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права пенсію, та інвалідам".

У пояснювальній записці до законопроекту також наголошується, що ухвалення цього документа приведе до додаткових надходжень до Пенсійного фонду в 2011 році в розмірі 4,9 млрд. гривень.

Нагадаємо, Міністерство праці і соціальної політики запропонувало не виносити на громадське обговорення підготовлений відомством законопроект, що передбачає масштабні реформи в пенсійній сфері.
Відголос.com
21.08.2010
Поделиться:
blog comments powered by Disqus
работа пресс-секретарь Днепропетровск, прогноз погоды в Шацке, фильмы на оскар 2010, скачать Сталкер, музыка из мультфильмов бесплатно, спецтранспорт

Как легко получить повышение на работе и выиграть любой спор
Медведев: Люди в России очень сильно изменились
Из мэров - в деканы. Новая работа Лужкова
Чавес и Ахмадинеджад наведут новый мировой порядок

новости, загрузка.
Информация
Обозреватель Оглядач Кияни Киев2000 Спорт Кино Автомобили Шоубизнес Мобильник Выставки Обзор прессы
Блоги
ХайБлогер Рейтинг блогов БлогОбозрение Дерево друзей
Спецпроекты
Программа Вопросы
Конкурсы
Naked Street Fashion ХайБлоггер
Развлечения
Видео Приколы Анекдоты Девушки дня Открытки Мультфильмы
Общение
Форум Чат Знакомства
Партнеры
 
Сервисы
ФайлоОбмен Переводчик Погода ТВ-программа Карта Адреса Путешествия Курсы валют Каталог SMS Заказ такси
 
Рестораны Работа Аукционы Магазины Каталог товаров Поиск Тулбар Работа в Киеве Прайс-каталог Автобазар
При любом использовании материалов и новостей сайта гиперссылка на Обозреватель обязательна. Редакция может не разделять точку зрения авторов статей и ответственности за содержание републицируемых материалов и новостей не несет.
© 2010 Первый информационный портал «ОБОЗ.ua - Обозреватель». Все права защищены.