This version of the page http://pressa.obozrevatel.com/info/456185.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-21. The original page over time could change.
Черновецький з'явився, щоб передати владу в Києві Партії регіонів? - ГолосUA - Обозреватель Прессы

Обозреватель Прессы
Сделать стартовой! Добавить в избранное


Украина
Россия
Спорт
Блоги
О проекте
КП в Украине | Українська правда | Униан | Форум | Сегодня | Утро | Ура-Информ | Фраза | Економічна правда | Відголос.com | ГолосUA |



Черновецький з'явився, щоб передати владу в Києві Партії регіонів?

Поделиться:
Позачергове скликання Київради Леонідом Черновецьким може означати передачу влади в столиці певним політичним силам, що зараз намагаються пробитися до керівництва Києвом. Про це сьогодні в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA заявив директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала. «Безумовно, можна говорити про можливість коректування того, що буде пов\'язано із виборами до місцевих рад. І в тому сенсі можна буде сказати про те,що потихеньку влада буде передаватися іншій політичній силі, яка зараз є в Києві. Насправді, це пов\'язано тільки з цим”, - сказав аналітик. Разом із тим, експерт спростував думку про те, що Київрада може на своєму засіданні ліквідувати вибори до районних рад. “Я не думаю, що в компетенції Київради скасовувати вибори до районних рад. Верховна Рада України проголосувала ж, що ці вибори мають бути”, - зазначив В. Бала. Експерт також іронічно висловився відносно різкої появи на політичній арені Леоніда Черновецького, який так довго перебуває у своїй відпустці. “Насправді вгадати чому і як скликається рада в Києві - недобра справа. Бо влада взагалі алогічно діє, а тим паче, коли з\'явиться Черновецький”, - зауважив він. Нагадаємо, сьогодні 21 серпня, прес-служба КМДА повідомила про те, що міський голова Леонід Черновецький 25 серпня скликає перше пленарне засідання VI сесії Київської міської ради VI скликання 25 серпня. Зараз мер Києва Леонід Черновецький перебуває у півторамісячній відпустці. Це вже третій відпочинок мера за це літо. На початку червня Черновецький брав відпустку на кілька днів для лікування, перед цим він вже перебував у відпустці 17 і 18 червня. Планувалось, що Л. Черновецький повернеться до роботи наприкінці вересня. Раніше віце-спікер Микола Томенко заявляв, що на позачерговій сесії буде розглянуте питання про скасування виборів до районних рад. Окрім того, він різко висловився з приводу такого скасування,оскільки побачив у цьому “театральність” боротьби проти корупційної діяльності команди Черновецького. На його переконання, якщо фракції Партії регіонів та Блоку Черновецького відмінять вибори до районних рад, стане зрозуміло, що таким чином Леонід Черновецький та ключові члени його команди «отримають індульгенцію від влади». Функції міського голови зараз виконує представник Партії регіонів Олександр Попов. На думку деяких українських експертів, Партія регіонів поки придивляється до Олександра Попова як до майбутнього голови Києва. Як нещодавно заявив голова Комітету виборців Олександр Черненко у коментарі ГолосUA, наразі першочергове завдання регіоналів - усунути Черновецького.  
ГолосUA
21.08.2010
Поделиться:
blog comments powered by Disqus
работа модели во Львове, погода в конотопе сумской области, полный гороскоп, 8 с половиной, записать музыку, Чери

Чего боятся сотрудники офиса?
С наступающим! Вино и шампанское в Украине подорожают на 30%
Братья-вакхабиты зарезали сестру за разврат
Назван самый дешевый и полезный продукт

новости, загрузка.
Информация
Обозреватель Оглядач Кияни Киев2000 Спорт Кино Автомобили Шоубизнес Мобильник Выставки Обзор прессы
Блоги
ХайБлогер Рейтинг блогов БлогОбозрение Дерево друзей
Спецпроекты
Программа Вопросы
Конкурсы
Naked Street Fashion ХайБлоггер
Развлечения
Видео Приколы Анекдоты Девушки дня Открытки Мультфильмы
Общение
Форум Чат Знакомства
Партнеры
 
Сервисы
ФайлоОбмен Переводчик Погода ТВ-программа Карта Адреса Путешествия Курсы валют Каталог SMS Заказ такси
 
Рестораны Работа Аукционы Магазины Каталог товаров Поиск Тулбар Работа в Киеве Прайс-каталог Автобазар
При любом использовании материалов и новостей сайта гиперссылка на Обозреватель обязательна. Редакция может не разделять точку зрения авторов статей и ответственности за содержание републицируемых материалов и новостей не несет.
© 2010 Первый информационный портал «ОБОЗ.ua - Обозреватель». Все права защищены.