ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

Третій Всеукраїнський конкурс «Приязна адміністрація» в Харківській області

ІІІ тур конкурсу "Кращий державний службовець" —»»»

 

Обговорення

СТРАТЕГІЇ ДЕРЖАВНОЇ КАДРОВОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ (ПРОЕКТ) —»»»

Новини
Проведення особистого прийому

19 листопада 2010 року відповідно до затвердженого графіку особистого прийому громадян заступник начальника Управління Лариса Гайко з 10 до 13 год. провела особистий прийом громадян.

Участь у відкритті спартакіади

19 листопада  2010 року Начальник Управління Любов Лучанінова взяла участь у відкритті Спартакіади серед команд державних службовців райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення Харківської області яка проходить на спортивному комплексі Зміївської ТЕС (смт Комсомольське Зміївського району) —»»»

Проведення прямої телефонної лінії "Державна служба"

18 листопада 2010 року заступник начальника Управління Лариса Гайко  провела чергову пряму телефонну лінію "Державна служба".

Виїзне заняття

18.11.2010 року  Управлінням державної служби Головдержслужби України в Харківській області спільно з  Управлінням  внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Харківської обласної державної адміністрації з метою набуття практичного досвіду, для слухачів денного факультету за спеціальністю галузь знань «Державне Управління» проведено виїзне заняття.

Засідання спеціалізованої вченої ради

18 листопада 2010 року начальник Управління державної служби Головдержслужби України в Харківській області Л.О. Лучанінова  взяла участь в засіданні спеціалізованої вченої ради в Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та в обговоренні  дисертаційного дослідження на тему «Удосконалення механізмів державного регулювання ринку праці в умовах інтеграції у світову економіку» на  здобуття наукового ступеня доктора наук з державного управління  В.Л. Міненко – директора Харківського обласного центра занятості населення.

Оголошення
До уваги керівників органів виконавчої влади Харківської області

5 жовтня 2010 року Міністром Кабінету Міністрів України, головою Організаційного комітету з проведення Всеукраїнського конкурсу „Приязна адміністрація” А.Толстоуховим затверджено анкету учасника Конкурсу, анкету споживача послуг, що надаються органом виконавчої влади та Методичні рекомендації з проведення Конкурсу. За додатковою інформацією звертатися до Управління державної служби Головдержслужби України в Харківській області —»»»


Прямі телефонні лінії
Проведення Прямих телефонних ліній «Державна служба» та «Суспільство проти Корупції» —»»»

Підписка на "Вісник державної служби"
Триває передплата журналу «Вісник державної служби України» у 2010 році —»»»

Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян
Звітність про діяльність управління
Форуми
Взаємодія зі ЗМІ та громадськістю

 

Код для вставки цього банера

Важливі події

 Опитування

Як ви ставитесь до введення правил дрес-коду для чиновників?

Відповісти