Головна
Про нас
Контакти
Напрями юридичної допомоги
Партнери
Публікації
Корисні посилання
Оголошення
Запрошуємо бажаючих взяти участь у проекті «Юридичний форум»

Партнери




КЕРУЮЧИЙ ПАРТНЕР

Томчишен Сергій Володимирович

кандидат юридичних наук

Особиста інформація та освіта: Народився 31 липня 1977 року. У 1999 році закінчив з відзнакою Національний університет внутрішніх справ, м. Харків (факультет інформатики та управління, спеціальність: правознавство, менеджмент). Досвід практичної діяльності у сфері права – з 1998 року.

Сфера професійних інтересів: цивільне та господарське право; цивільний, господарський та адміністративний процес; корпоративне право; договірне право; податкове право; банківське право; земельне право; торгове право; право інтелектуальної власності; приватизація.

Практичний досвід: правове забезпечення протидії недружньому злиттю та поглинанню у господарських товариствах; антирейдерські заходи захисту права власності та витребування майна, яке незаконно вибуло з володіння; судовий захист порушених невизнаних або оспорюваних прав та інтересів; нерухомість та земельні правовідносини; правовідносини застави та іпотеки; приватизація; правове забезпечення техніко-договірної роботи; захист прав споживачів; правове забезпечення використання та захисту торговельних марок та інше.

Довгий час поєднує практичну діяльність у сфері права з науковою та викладацькою діяльністю. Викладає на кафедрі правових основ підприємницької діяльності Навчально-наукового інституту права, економіки та соціології Харківського національного університету внутрішніх справ. Автор понад 50 наукових публікацій у сфері права.

Робочі мови: українська, російська, німецька.


ПАРТНЕР

Бородовський Станіслав Олександрович

адвокат, кандидат юридичних наук

Особиста інформація та освіта: Народився 26 серпня 1978 року. У 2001 році закінчив з відзнакою Прикарпатський університет імені Василя Стефаника, м. Івано-Франківськ (юридичний факультет, спеціальність: правознавство). Досвід практичної діяльності у сфері права – з 1998 року.

Сфера професійних інтересів: цивільне та господарське право; житлове право; корпоративне право; договірне право; податкове право; банківське право; земельне право; торгове право; право інтелектуальної власності; приватизація тощо.

Практичний досвід: витребування майна з чужого незаконного володіння; судовий захист порушених, невизнаних, оспорюваних прав та інтересів; юридичний супровід правовідносин з нерухомим майном; приватизація; житлові відносини; договірні відносини та інше.

Поєднує практичну діяльність у сфері права з науковою та викладацькою діяльністю. Викладає на кафедрі господарського та екологічного права Прикарпатського юридичного інститут Львівського державного університету внутрішніх справ. Автор понад 50 наукових публікацій та повідомлень у сфері права.

Робочі мови: українська, російська, англійська.


ПАРТНЕР

Бурлаков Сергій Юрійович

адвокат

Особиста інформація та освіта: Народився 16 листопада 1980 року. У 2002 році закінчив з відзнакою Національний університет внутрішніх справ, м. Харків (факультет права та підприємництва, спеціальність: правознавство). Досвід практичної діяльності у сфері права – з 2000 року.

Сфера професійних інтересів: право інтелектуальної власності, цивільне та господарське право; цивільний, господарський та адміністративний процес; банківське право; зовнішньоекономічна діяльність.

Практичний досвід: правове забезпечення використання об’єктів інтелектуальної власності; правове забезпечення господарської діяльності в сфері будівництва, надання фінансових послуг та торгівлі; правове забезпечення рекламної діяльності та інше.

Довгий час поєднує практичну діяльність у сфері права з науковою та викладацькою діяльністю. Викладає на кафедрі цивільно-правових дисциплін Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

Автор понад 20 наукових публікацій у сфері права.

Робочі мови: українська, російська, англійська.


ПАРТНЕР

Шестіріков Вячеслав Васильович

магістр права

Особиста інформація та освіта: Народився 7 квітня 1979 року. У 2000 році закінчив з відзнакою Національний університет внутрішніх справ, м. Харків (юридичний факультет, спеціальність: правознавство, магістр права). Досвід практичної діяльності у сфері права – з 1998 року.

Сфера професійних інтересів: господарське право; цивільний, господарський та адміністративний процес; договірне право; податкове право; банківське право; земельне право; приватизація; трудове право.

Практичний досвід: правове забезпечення протидії недружньому злиттю та поглинанню (антирейдерські заходи); судовий захист порушених невизнаних або оспорюваних прав та інтересів; нерухомість; приватизація; відновлення платоспроможності боржника; юридичний супровід процесу виконання судових рішень; правове забезпечення техніко-договірної роботи у сфері надання новітніх банківських послуг та інше.

Довгий час поєднує практичну діяльність у сфері права з науковою та викладацькою діяльністю. Викладає на кафедрі цивільно-правових дисциплін навчально-наукового інституту права і безпеки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Автор понад 25 наукових публікацій у сфері права.

Робочі мови: українська, російська, англійська.