This version of the page http://pressa.obozrevatel.com/info/456061.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-20. The original page over time could change.
В Мінпраці пояснили, як відправлятимуть жінок на пенсію - Економічна правда - Обозреватель Прессы

Обозреватель Прессы
Сделать стартовой! Добавить в избранное


Украина
Россия
Спорт
Блоги
О проекте
КП в Украине | Українська правда | Униан | Форум | Сегодня | Утро | Ура-Информ | Фраза | Економічна правда | Відголос.com | ГолосUA |



В Мінпраці пояснили, як відправлятимуть жінок на пенсію

Поделиться:

Міністерство праці та соціальної політики пропонує протягом 10 років, починаючи з 2011 року, підвищити загальний пенсійний вік для жінок з 55 до 60 років - на 6 місяців щороку.

Про це йдеться в підготовленому відомством законопроекті "Про внесення змін до деяких законів України", пише тижневик "Дзеркало тижня".

Якщо документ буде прийнятий, то, наприклад, жінки 1956 року народження отримають право на пенсію у віці 55 років і 6 місяців, 1957 - у 56 років, 1958 року - у 56,5 років і т.д. Таким чином, жінки 1964 року народження і старше пенсію отримають вже у віці 60 років.

Також у законопроекті пропонується аналогічним чином поступово, протягом 10 років, тобто за 6 місяців за рік, відстрочити для жінок настання інших пенсійних благ.

Маються на увазі право на отримання пільгових пенсій, дострокових пенсій за списками 1 і 2, соціальної допомоги тощо.

За оцінками експертів, ці нововведення щорічно будуть зачіпати 180 тис. українок і дозволять щорічно економити казні близько 2 млрд. гривень, пише видання.

Цим же законопроектом Мінпраці пропонує підвищити для українців нормативний страховий стаж, необхідний для отримання мінімальної пенсії за віком, одразу на десять років.

На сайті Верховної ради законопроект поки не зареєстрований.

Як повідомлялося, в меморандумі української влади Міжнародному валютному фонду заявлено, що Україна має намір реформувати пенсійну систему з метою її фінансового оздоровлення, зокрема, збільшити потрібний для пенсії стаж і зрівняти терміни виходу на пенсію жінок і чоловіків.

Згідно з документом, планується до кінця вересня 2010 року внести законопроект з метою введення його в дію до кінця 2010 року, в якому передбачити поступове збільшення пенсійного віку для жінок до рівня чоловіків - з 55 до 60 років, додаючи 6 місяців щорічно з 2010 року.

Економічна правда
21.08.2010
Поделиться:
blog comments powered by Disqus
офисная работа в харькове, погода Александрия, гороскоп весы на завтра, смотреть онлайн Князь Владимир, клипы би 2, автобус междугородний

Азаров поручил разморозить недострои
На офис партии Качиньского напали: 2 погибших
Депутаты уже не хотят продлевать полномочия Рады
Лучшая мини-модель мира учится в женской гимназии. ФОТО

новости, загрузка.
Информация
Обозреватель Оглядач Кияни Киев2000 Спорт Кино Автомобили Шоубизнес Мобильник Выставки Обзор прессы
Блоги
ХайБлогер Рейтинг блогов БлогОбозрение Дерево друзей
Спецпроекты
Программа Вопросы
Конкурсы
Naked Street Fashion ХайБлоггер
Развлечения
Видео Приколы Анекдоты Девушки дня Открытки Мультфильмы
Общение
Форум Чат Знакомства
Партнеры
 
Сервисы
ФайлоОбмен Переводчик Погода ТВ-программа Карта Адреса Путешествия Курсы валют Каталог SMS Заказ такси
 
Рестораны Работа Аукционы Магазины Каталог товаров Поиск Тулбар Работа в Киеве Прайс-каталог Автобазар
При любом использовании материалов и новостей сайта гиперссылка на Обозреватель обязательна. Редакция может не разделять точку зрения авторов статей и ответственности за содержание републицируемых материалов и новостей не несет.
© 2010 Первый информационный портал «ОБОЗ.ua - Обозреватель». Все права защищены.