This version of the page http://www.ubrr.com.ua/node/83 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-17. The original page over time could change.
Депозити | Український банк реконструкції та розвитку

Депозити

Одним з пріоритетних напрямків діяльності Банку є розвиток партнерських відносин з корпоративними клієнтами на основі надання широкого спектра банківських послуг, зокрема залучення грошових коштів на депозити. Особлива увага приділяється розширенню клієнтської бази, що здійснюється шляхом залучення нових клієнтів. Діяльність Банку та ресурсна політика орієнтовані на збільшення обсягу залучених ресурсів, на створення стійкої ресурсної бази як основи стабільної прибутковості, гарантії забезпечення платоспроможності та ліквідності.

Банк завжди готовий піти назустріч своєму клієнту та намагається проводити депозитні операції тільки на взаємовигідних умовах, тому наші депозитні програми відрізняються за термінами, рівнем прибутковості, гнучкості і можливостями поточного використання коштів. У той же час їх об'єднує прагнення нашого Банку знайти найбільш вигідну саме для Вас депозитну програму, індивідуально підійти до вирішення фінансових завдань.

Ви завжди можете вибрати найбільш оптимальні умови розміщення Ваших тимчасово вільних коштів. Саме для цього у нас розроблені та пропонуються Вам такі депозитні продукти, як:

Депозит «Мобільний»
Депозит «Стабільний»
Депозит «Прогресивний»
Депозит «Капітальний»  

Банк відкриває клієнту строковий депозитний рахунок на підставі:

  • Пакету документів необхідних для відкриття депозитного рахунку.
  • Заяви клієнта на відкриття депозитного рахунку.
  • Договору депозитного вкладу, який укладається між Банком та юридичною (фізичною) особою в двох примірниках, один із яких зберігається у Банку, а інший у клієнта. Укладений договір банківського вкладу засвідчує право Банку управляти на свій розсуд залученими грошовими коштами.  Право вкладників – отримати суму депозиту у кінці строку депозиту та нарахованих відсотків в означені договором терміни.

У разі виникнення запитань звертайтеся до нашого фахівця поштою  або за тел. (044) 454 27 45