This version of the page http://www.ubrr.com.ua/node/75 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-17. The original page over time could change.
Кредити | Український банк реконструкції та розвитку

Кредити

Основним стратегічним напрямком діяльності Банку є кредитування юридичних осіб. Головні інтереси Банку знаходяться у сфері середнього та довгострокового кредитування, сприяння в реалізації інвестиційних та інноваційних проектів. Ключовими Банк визначає для себе такі цілі фінансування своїх клієнтів:

  • Реконструкція (оновлення, заміна застарілих технологій або устаткування, поліпшення умов виробництва та праці, енергозбереження, екологія тощо)
  • Розвиток (збільшення обсягів виробництва, поширення збуту, розширення імпорту та експорту, збільшення кількості робочих місць, збільшення податкових відрахувань тощо)
  • Інше (поповнення обігових коштів тощо)

Зараз, в період подолання кризи, підтримка малого, середнього та корпоративного бізнесу входить до числа життєво важливих питань, оскільки у цей нелегкий для підприємств час банківські кредити можуть стати рятувальним колом. УБРР відкритий для співпраці з бізнесом і робить ставку на інтенсивне розширення кредитування юридичних осіб – вітчизняних підприємств. Кредитування бізнесу для нас - це робота не тільки на наше майбутнє, але й на майбутнє економіки країни в цілому. Допомагаючи представникам вітчизняного бізнесу, ми вкладаємо кошти в зростання, закладаємо собі й економіці країни надійний запас міцності для нашого спільного майбутнього успіху, розвитку та процвітання. 

Кредит для бізнесу - традиційний спосіб залучення грошових коштів, який допомагає в тому випадку, коли власних коштів на розвиток бізнесу недостатньо. Кредити та фінансування сьогодні є рушійною силою у розвитку кожної компанії. Вони дозволяють, не відволікаючи власних коштів з обороту, профінансувати поточні або довгострокові проекти. 

Ми пропонуємо своїм клієнтам індивідуальні умови кредитування по таким кредитним продуктам Банку як: 

Кредитна програма «Реконструкція та розвиток» 
«Овердрафт» 
«Мікрокредит» 
«Обіговий» 
«Обладнання та устаткування»  
«Транспортний» 
«Кредит за депозит» 

Звертаємо Вашу увагу на те, що вартість наших кредитних продуктів не містить прихованих комісій!

  Вид кредитного продукту Комісія Базова процентна ставка*
1 Овердрафт 0,1% від ліміту кредиту, щомісяця

18%

24%

27%

2 Мікрокредит Одноразова 0,8% 23%
3 Обіговий (на поповнення обігових коштів) Одноразова 1% 24%
4 Обладнання та устаткування Одноразова 1% 25%
5 Транспортний (придбання автотранспорту) Одноразова 1% 25%
6 Кредит за депозит Одноразова 0,3% % по депозиту + маржа 2,5 - 3%
7 Програма "Реконструкція та розвиток" Одноразова 1% 21%

*Процентна ставка за кожним кредитом встановлюється індивідуально з урахуванням усіх ризиків, пов’язаних з конкретним позичальником та проектом.

Термін кредитування залежить від виду кредиту (максимально до 5 років), максимальна сума кредиту до 15 млн. грн.

Для визначення можливості кредитування конкретного клієнта Банк розглядає анкету та пакет документів, необхідних для розгляду кредитної заявки та проводить всебічний аналіз кредитоспроможності потенційного позичальника (аналіз його фінансового стану, кредитної історії, аналіз техніко - економічного обґрунтування кредитного проекту, аналіз запропонованого забезпечення тощо).

Кредитна заявка (зразок)

Анкета

У разі виникнення запитань звертайтеся до нашого фахівця поштою або за тел. (044) 454 27 05, 454 27 23