Рубрики
Главное  
Повестка дня  
Тема года  
Тема недели  
Украинский бизнес  
Международный бизнес  
Экономика и финансы  
Политика  
Общество  
Наука и технологии  
Культура  
Книги  
Эксперт Авто  
Рейтинги  
Регионы  
Страновой проект  
Галерея  
Оперативные Новости
работа закройщик киев, погода в Пинске, имя виолетта, Мартин Скорсезе, сталкер музыка, полуприцепы рефрижераторы


Пресс-релизы

Специалисты транспортной отрасли объединились ради безопасности
09.11.2010

16 ноября 2010 года в г. Киеве состоится консультационный семинар на тему:«Свобода перемещения без виз по странам ЕС для граждан Украины»
08.11.2010

Результативная благотворительность.
04.11.2010

Проект Податкового Кодексу очима профільних асоціацій
03.11.2010

INTEGRITES ПРОВОДИТ КРУГЛЫЙ СТОЛ ПО ТОРГОВОМУ ФИНАНСИРОВАНИЮ
27.10.2010



Баеры-партнеры

Главная Реклама в журнале Форум RSS
Подписка О журнале Архив Реклама на сайте
Пресс-релизы

21 травня 2010 року відбудеться фінал 2-го Всеукраїнського конкурсу студентських маркетингових планів.

19.05.2010

Конкурс спрямований, з одного боку, на стимулювання взаємодії освіти й бізнесу, а з іншого боку - на захоплення талановитих студентів розумінням процесу маркетингу й на набуття ними практичних навичок. За словами учасників, конкурс дає їм «безцінний грандіозний досвід практичної маркетингової діяльності», а також «навички і перемагати, і робити висновки, і ставати досвідченішими маркетологами».

Конкурс надав унікальну можливість студентам співробітничати з реальними бізнес-компаніями, створюючи маркетингові плани для просування продукції або послуг. Цього року надійшло 98 планів для українських малих підприємств і неприбуткових організацій від команд 54 вищих навчальних закладів.

Шлях до фіналу виявився нелегким: складність пошуку підприємства для написання плану, «недоспані ночі, дні, проведені за комп'ютером», до того ж для більшості учасників робота над планом поєднувалася з підготовкою до сесії та захисту магістерської роботи… Однак, за словами студентів, це все-таки було варте того: «після написання плану я відчула, що можу працювати маркетологом. Участь у цьому заході додало мені впевненості у своїх силах, і в тому, що я не помилилася у виборі професії», - каже одна з учасниць конкурсу.

Конкурс проходить у два тури – конкурс письмових робіт та усна презентація 10 команд-фіналістів, які відібрані експертами за результатами оцінювання поданих письмових робіт. Маркетингові плани уважно оцінювала експертна комісія, до складу якої входили представники таких компаній, як Kraft-Foods Ukraine, JTI, «ІНДЕКС Банк», Netton CG, Міжнародна Маркетингова Група, Futbolka.UA та ін. Роботи були зашифровані і експерти не знали ні прізвищ, ні назв навчальних закладів авторів. Експерти уважно перечитали кожну з поданих робіт і після трьох годин палких дискусій вирішили запросити до фінального туру для презентації маркетингових планів 10 студентських команд.

«Створення кожного маркетингового плану можна порівняти з роботою, що здійснює консалтингова компанія, - говорить Олександр Сидоренко, директор Консорціуму із удосконалення менеджмент-освіти в Україні.-  Малим підприємствам або соціальним проектам, для яких написана більшість планів, зазвичай бракує коштів на штатного маркетолога, а завдяки нашому проекту діяльність кожної організації вивчали команди з кількох студентів і викладача й рекомендації вони надали безкоштовно. Зараз, коли сповільнюють темпи виробництва, креативний маркетинг набуває ще більшого значення для вітчизняних підприємств».

Організаторами конкурсу є Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України за підтримки Європейської бізнес-асоціації (EBA)/

Мета конкурсу – допомогти студентам зрозуміти процес маркетингу шляхом залучення їх до розробки та презентації маркетингового плану, озброїти випускника управлінських спеціальностей власним портфоліо (маркетинговим планом) і сприяти набуттю ним практичних навичок у процесі вивчення маркетингу як дисципліни.

Фінал конкурсу проходитиме у приміщенні Міжнародного інституту менеджменту МІМ-Київ (вул. Шулявська, 10/12 В) з 9:30 до 17:30. Запрошуємо журналістів до спілкування з молодими креативними студентами та маркетологами провідних бізнес-компаній.

Контактні телефони організаторів: (050) 3559511, (050) 3559510.
   карта сайта
Свежий номер
#44(281) 15 Ноября 2010
Антивирус Касперского 2010
Abbyy Lingvo x3 многоязычный
Лицензия Windows XP

E-MAIL рассылка
Укажите адрес электронной почты
для оформления подписки


Свежий номер # 44(281) 15 НОЯБРЯ
Главное
В жизни всегда есть место награде
Тема недели
Без Героев не обойтись
ГЕРОИ УКРАИНЫ / СПЕЦИАЛЬНАЯ ТЕМА
Сказочные герои
РЕДАКЦИОННАЯ СТАТЬЯ
СПИСОК ГЕРОЕВ УКРАИНЫ
ГЕРОИ УКРАИНЫ
Украинский бизнес
Социальная курятина
ГЕРОИ УКРАИНЫ / КОСЮК
С мечтами о бюджете
ГЕРОИ УКРАИНЫ / ШИЛЮК
Общество
Много раз по сто геройских грамм
ГЕРОИ УКРАИНЫ / ЛЬГОТЫ
Имя, вымя, знамя
ГЕРОИ УКРАИНЫ / ГОРДЕЙЧУК
Теперь медные трубы
ГЕРОИ УКРАИНЫ / ЮРЧЕНКО И ГЕНИЕВСКИЙ
Хлебное место
ГЕРОИ УКРАИНЫ / КРИВОРУЧКО



Торговое оборудование,  Деревянные дома
Наши проекты Конкурс инноваций Комитет IPO Рейтинговое агентство Эксперт Конференции



  

©2004-2010 Эксперт.UA    Реклама на сайте

Материалы помеченные значком имеют ограниченный доступ
Использование материалов Эксперт.UA разрешается при условии ссылки
(для интернет-изданий - гиперссылки) на Expert.UA

Разработка webo.com.ua

авиабилеты
металлические входные двери от производителя