This version of the page http://www.mitsubishi.lviv.ua/page_331.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-13. The original page over time could change.
THULE
 
 

THULE

 
Colt 3дв
Colt 5дв
Lancer
Galant
Grandis
Outlander
Outlander XL
Pajero Sport
Pajero Wagon
Сувеніри
THULE

Thule Груп - провідний світовий виробник
обладнання для автомобілів:

Зовнішні бокси, кріплення для лиж, сноубордів, велосипедів, а також снігові ланцюги та причепи.

Перші бокси для перевезення були розроблені компанією в середині 70-х років. 1991 року компанія придбала найбільшу у Німеччині фірму JetBag GmbH. В результаті компанія Thule стала найбільшим виробником автомобільних багажних систем у світі.
Будучи визнаним лідером в галузі виробництва багажних систем для споживачів, компанія Thule є також провідним постчальником систем для автомобільної промисловості. Такі марки, як Ford, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, GM, SAAB, Toyota, Volvo, Volkswagen довіряють якості Thule.

Продукція Thule дозволяє любителям спорту, активним родинам та професійним спортсменам перевозити своє обладнання на автомобілі. У Thule працює 2100 працівників у більш ніж 20 представництвах на світових ринках Північної Америки, Європи, Азії.

УНІВЕРСАЛЬНІ БАГАЖНИКИ THULE

Універсальні багажники THULE встановлюються на всі типи легкових автомобілів вітчизняного та імпортного виробництва. Усі основні елементи багажників виконані з оцинкованої сталі та покриті термопластиком. Багажники THULE є простими в установці і не вимагають використання додаткових інструментів для більшості автомобілів. Багажник є основою, на яку потім встановлюються будь-яке кріпильне приладдя THULE для перевезення спортивного інвентаря (лиж, сноубордів, велосипедів, байдарок, віндсерфінгів, туристичного обладнання) та господарських вантажів.
 

Багажники для автомобілів з "гладеньким дахом"

Форма кріплення спеціально розробленого зручного у користуванні багажника, що легко монтується, для автомобілів без водостоку, точно співпадає з профілем даху, що виключає пошкодження лако-фарбового покриття.
Багажник замикається на ключ.
Якщо Ви купуєте автомобіль з таким типом даху, Вам не потрібно купувати новий багажник - достатньо лише замінити кріпильну скобу.
№ 950 - система TRADITIONAL - система не дозволяє встановити аеродинамічну поперечину.
№750 - система THULE RAPID - система останнього покоління, відрізняється від системи TRADITIONAL сучасним дизайном і є більш зручною при установці.


Багажники для автомобілів із поздовжними дугами (рейлінгами).

Багажники для автомобілів із заводськими поздовжними дугами (рейлінгами). Опори системи встановлюються на стандартні чи широкі рейлінги.




Багажники для автомобілів з водостоком.

Для встановлення на автомобіль такого багажника потрібний індивідуальний кріпильний комплект.




Багажники для автомобілів із штатними кріпильними місцями на даху.

Цей тип багажників відрізняється від інших багажників тим, що для встановлення такого багажника необхідні інструменти, що поставляються у комплекті з підпорами.




ВАНТАЖНІ БОКСИ VISION
ВАНТАЖНІ БОКСИ EVOLUTION
ВАНТАЖНІ БОКСИ THULE X1



НАСАДКИ ДЛЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ КАЯКІВ ТА ЧОВНІВ THULE

Модель THULE Multi-Purpose Carrier.
Нове багатофункціональне кріплення для перервезення інвентаря. Спеціальний багажник для перевезення весел, щогл та іншого інвентаря діаметром до 10 см. Поверхня має захисне покриття. У комплект входять замки.
  
Модель THULE Surfboard Carrier
розроблена спеціально для перевезення дошки для серфінгу. Захищає дошку від подряпин. Можливе перевезення двох дошок. Є простим у експлуатації. У комплект входять два кріпильні ремені.
  
Кріплення CANOE CARRIER
для перевезення каное та невеликих човнів.
  



КРІПЛЕННЯ ДЛЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ЛИЖ ТА СНОУБОРДІВ THULE

Призначені для перевезення усіх типів лиж (до 5 пар) та сноубордів (до 4 пар), легко встановлюється, є простими у використанні, замикаються на ключ та не вимагають для встановлення спеціальних інструментів.
  
Кріпелння Snowpro
для перевезення 3-х пар лиж або 2-х сноубордів, встановлюється на універсальний багажник, комплектується замками, для встановлення на аеродинамічні поперечини необхідний адаптер № 888.
  
Кріплення DELUXE
для перевезення 6-и пар лиж або 2-х сноубордів, встановлюється на універсальний багажник, комплектується замками, для встановлення на аеродинамічні поперечини адаптер додається.
  
Кріплення SNOWBOARD CARRIER
для перевезення 2-х сноубордів, вертикальне розташування.
 

КРІПЛЕННЯ ДЛЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВЕЛОСИПЕДІВ THULE

Багажники THULE для перевезення велосипедів підходять для усіх видів велосипедів з різними розмірами коліс. Велосипедні насадки легко встановлюються та знімаються. Багажники є простими у використанні, замикаються на ключ та є абсолютно надійними.
 
Багажник для перевезення велосипеда FREE RIDE 575
Багажник для перевезення одного велосипеда, встановлюється на універсальний багажник THULE з усіма типами поперечин. На багажник можна встановити будь-яку модель велосипеда.
 
Багажник для перевезення велосипеда BackPac 973
Багажник для перевезення двох велосипедів (за допомогою адаптера можна перевозити три та чотири велосипеди), встановлюється на задню кришку автомобіля за допомогою індивідуальних кріпильних елементів (монтажних китів), максимальне завантаження 60 кг. Спеціальна модель для універсалів та мінівенів. Надійний та міцний багажник, не закриває задні ліхтарі та номерний знак.
 
Якщо Вас зацікавила ця продукція, чеаємо на Вас у "НІКО-ЗАХІД".


НІКО-Захід, вул. Липинського, 50 Б, Львів, 79019. тел: +38 032 29 89 555 Карта Сайту