This version of the page http://www.datagroup.ua/ua/compabout/?print (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-11. The original page over time could change.
Про компанію :: Датагруп. Оператор рішень

«Датагруп» є провідною телекомунікаційною компанією на українському ринку комплексних послуг фіксованого зв’язку. Клієнти компанії отримують саме ті послуги, які необхідні для динамічного розвитку їх бізнесу.

За останні два роки темпи розвитку «Датагруп» були визнані одними з найшвидших у країні. Компанія зайняла 33-е місце в рейтингу найбільш дорогих українських брендів «ГVардія Брендів» від видавничого будинку «Галицькі Контракти». Всього в рейтингу фігурують 200 компаній. Вартість бренду «Датагруп» оцінена експертами «Українського Рейтингового Агентства», укладача рейтингу, в 261,775 млн. долл.

Послуги компанії «Датагруп» надаються як приватним, так і юридичним особам. Спектр послуг дозволяє вирішити будь-яке телекомунікаційне завдання з урахуванням потреб клієнтів. На сьогодні компанія є лідером по географії надання послуг зв’язку: «Датагруп» має 34 офіси по всій країні і надає весь спектр послуг зв’язку в 19 містах України.

Оператор «Датагруп» залишається лідером у сегменті послуг професійної передачі даних для корпоративних клієнтів, на 25.05.2009 компанії належить 36% від загального об’єму прибутків в даному сегменті. Також «Датагруп» є лідером у сегменті супутникового зв’язку VSAT в Україні й СНД – 70% вітчизняного ринку. «Датагруп» - єдиний оператор у країні, який має спеціальну інфраструктуру (спеціально обладнанні автомобілі, потужні мобільні дизельні генератори, цілодобово чергуючі ремонтні бригади) для надання послуг SLA (Service Level Agreement) і аутсорсингу.

Все це стало можливим завдяки професійній команді, яка отримала визнання на телекомунікаційному ринку, дев'ятилітньому досвіду роботи, а також потужним ресурсам компанії. «Датагруп» має власну магістральну волоконно-оптичну мережу у всіх регіонах України загальною протяжністю 11,5 тис. км та внутрішні міські волоконно-оптичні мережі, що мають довжину понад 3 тис. км.

Здійснено понад 6 тис. підключень супутникових VSAT станцій клієнтам. На 25.05.2009 у компанії нараховується 112 тис. абонентських включень та 1,8 тис. корпоративних клієнтів (якщо рахувати, наприклад, сітку банківських філіалів одним клієнтом). «Датагруп» має власний виділений номерний ресурс з 201,4 тис. номерів, розвинену мережу дистрибуції і технічної підтримки по всій Україні.

Переваги
Команда
Історія компанії
Вакансії
На сьогодні відкритих вакансій немає.
© ПрАТ "Датагруп", 2000 – 2010