This version of the page http://www.komora.com/i/page.piano_boston (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-10. The original page over time could change.
Роялі та піаніно Boston : Комора
Версія для друку Мапа сайту Пошук
На головну
Роялі та піаніно
Boston designed by Steinway & Sons

Роялі та піаніно Boston

DESIGNED BY STEINWAY & SONS

Роялі Піаніно Опис продукції

"BOSTON" - неперевершене звучання серед роялів та піаніно такого ж класу цін.

Жоден інший інструмент у сучасному фортепіанобудуванні не зміг здобути собі імені так швидко і приголомшливо, як це зробив "Бостон".

Поєднання високих технологій з найвищим музичним стандартом стало основною вимогою. Мета також була однозначною: сконструювати фортепіано, яке за якістю, туше і звучанням стоїть на рівні набагато вищому, аніж роялі та піаніно такого ж класу цін.

Корпус покритий поліефіром або поліуретановим лаком, крізь який проглядає вдало підібрана текстура. Продумане до найменших дрібниць оформлення інструментів "Бостон" дає змогу очам насолоджуватися так само, як і вухам.

Коли ви вперше торкнетеся клавіш фортепіано Бостон, то переживете щось цілковито неповторне! Ви відразу відчуваєте багату і гармонічну повноту звуку. Звучання є повним і чудово зрівноваженим. Дуплексний ряд Бостона, що походить від конструкції знаменитих Стейнвеїв, дбає про гармонійне розмаїття звучання, яке є неперевершеним.

Механіка інструментів Бостон повністю виготовлена з дерева і не має жодних складових частин із пластмас. Їй притаманний надзвичайно високий ступінь чутливості.

Грушовидної форми головки молоточків з посиленими плечиками, що розраховані на комп'ютері, підтримують позитивні властивості звучання інструментів Бостон.

Вибір інструмента є завжди важливим рішенням. Кожному, хто любить гру на фортепіано, завдяки інструментам Бостон прийняття цього рішення істотно полегшиться і принесе велике задоволення. Елегантний корпус може бути виконаним з декількох видів деревини.

Щоб гарантувати Вам докладні консультації фахівців і відмінний сервіс, ми дібрали для Вас унікальну мережу продавців. Кожен фаховий продавець "Бостона" обов'язково має надійну компетенцію та досвід. Він охоче роз'яснить Вам виключні відмінності, що спричиняють чудове звучання і туше інструментів "Бостон".

Базуючись на своєму унікальному досвіді фортепіанобудування, фірма Steinway & Sons сконструювала цілком новий тип фортепіано. Випробувані традиції і матеріали завдяки застосуванню найновіших комп'ютерних програм були пристосовані до спеціальних вимог виробництва. Вплив Стейнвея є безсумнівним.

Звучить "Бостон"…!

Коли Ви відчуваєте повноту звучання фортепіано Бостон, то маєте враження, що граєте на значно більшому інструменті. Звідки ж виходить ця сила і повнота? Завдяки новій конструкції фортепіано Бостон, в порівнянні з іншими інструментами того ж розміру, мають істотно більшу резонансну деку.

До того ж резонансні деки Бостона не є однакової товщини, а тоншають у напрямку до країв. Тому такі деки вібрують значно вільніше, в результаті чого може витворитись повніше і довготриваліше звучання.


Представляємо John Lennon “Imagine” Limited Edition Piano

09.10.2010

Steinway & Sons з гордістю представляє фортепіано серії «Imagine» Limited Edition створене до ювілею - 70-ти ліття творчого генія, легендарного музиканта і композитора Джона Леннона.

Детальніше

Завершився 22-й Міжнародний Ново-Орлеанський конкурс піаністів

04.08.2010

Про рівень Ново-Орлеанського конкурсу говорять хоча б такі факти, що зі 158 учасників до півфіналу дісталися лише 12, а всі конкурсанти мали змогу демонструвати свою майстерність на роялях Steinway & Sons. Третє місце і бронзову медаль на цьому конкурсі виборов наш земляк-харків’янин Станіслав Христенко.

Детальніше

Стенвей у небі

29.07.2010

Цю подію, ретельно узгоджену між компаніями Steinway & Sons (Гамбург), Union Investment і "Elbphilharmonie Konzerte", було організовано для пропаганди фестивалю Ельбської філармонії за участі турецького піаніста й композитора Фазіля Сая.

Детальніше

Рояль Володимира Горовиця у Європі

27.07.2010

Упродовж кількох місяців рояль Steinway № 314503 подорожував Європою. Піаністи різних країн могли не лише побачити цей легендарний інструмент, а й залишитися з ним сам-на-сам – у пошуках найтонших музичних відтінків. Наступна подорож цього рояля – до США.
Детальніше

Сер Пол МакКартні заспівав "Hey Jude" разом з Бараком Обамою

07.06.2010

3 червня сер Пол МакКартні був нагороджений почесною премією Гершвіна Бібліотеки Конгресу Сполучених Штатів Америки. Чудовий вечір закінчився справді зоряним виконанням бітлівської "Hey Jude".

Детальніше
Всі новини категорії...

Made in Etechs