This version of the page http://www.komora.com/i/page.pro_telecor (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-09. The original page over time could change.
Telecor : Комора
Версія для друку Мапа сайту Пошук
На головну
Професійне звукове обладнання
Telecor

Telecor

Конференц-система Telecor CDS (Controlled Discussion System) забезпечує економне рішення для приміщень з невеликою кількістю делегатів, але її можна легко розширити для більших конференцій з кількістю делегатів до 120 чоловік. Система ідеально підходить як для формальних, так і для неформальних зібрань, вона здійснює ефективне управління спілкуванням у залах для засідань і нарад, у муніципальних будівлях, у місцевих або центральних урядових приміщеннях, у готелях чи конференц-залах.

Цифровий контроль мікрофонних пультів передбачає кілька робочих конфігурацій:

  • Для неформальних зібрань можна використовувати просту "відкриту" конфігурацію, де всі делегати мають доступ для виступу;
  • Для більш формальних засідань можна встановити обмежене число активних мікрофонів. Це дозволяє отримати контрольовану конфігурацію, де система ставить у чергу всіх бажаючих висловитись у хронологічному порядку або ж у залежності від пріоритету, визначеного для кожного мікрофонного пульту.

Настільні мікрофонні пульти

Переносні пульти представлені моделями для делегатів і головуючого. Пульти дають учасникам можливість реєстрації для виступу, прослуховування та розмови з іншими делегатами. Пульт головуючого має кнопку для відключення всіх працюючих мікрофонів, що дозволяє будь-коли переривати дискусію.

Пульт делегата Telecor CDS-DU

Пульт головуючого Telecor CDS-СU

Чистий звук

Гучномовець пульту розміщений "на одній вісі" з вухами слухача, що забезпечує високоякісне відтворення звуку, розбірливість і достатню гучність. Багато традиційних пультів направляють гучномовці вертикально, або "поза віссю" по відношенню до вух слухача. Це призводить до нижчого відносного звукового рівня, збільшуючи при цьому ризик виникнення паразитного зворотного зв'язку.

Центральний контролер

Центральний контролер здійснює керування всім процесом засідання. Такі параметри, як кількість діючих мікрофонів, пріоритети та рівні гучності програмуються за допомогою LCD екрана та чотирьох кнопок на передній панелі. Пам'ять приладу дозволяє запрограмувати до шести різних конфігурацій і викликати їх будь-коли.

  • Модель CDS-DC-30 (дозволяє підключити до 30-ти мікрофонних пультів);
  • Модель CDS-DC-60 (дозволяє підключити до 60-ти мікрофонних пультів.

Модулі розширення

Для розширення конференц-системи застосовуються модулі розширення, які виготовляються в двох модифікаціях:

  • Модель CDS-E-30 (дозволяє підключити до 30-ти додаткових пультів);
  • Модель CDS-E-60 (дозволяє підключити до 60-ти додаткових пультів).

До центрального контролера можна підключити один модуль розширення. В комбінації CDS-DC-60 з CDS-E-60 загальна кількість мікрофонних пультів може сягати 120 штук.

Подавлювач зворотного зв'язку

Центральний контролер має ексклюзивний вмонтований прилад знешкодження паразитного зворотного зв'язку. Якщо вихідний рівень виявиться дуже високим для певного акустичного середовища, контролер виявить зворотний зв'язок і автоматично зменшить гучність нижче порогу зворотного зв'язку.

Еквалайзер

Вмонтований еквалайзер забезпечує регулювання високих та низьких частот в межах до +/-10 дБ.

Моніторинг

Моніторинг звукового рівня можна здійснювати візуально за допомогою екрану або через вмонтований гучномовець.

Проста процедура встановлення

Процедура встановлення конференц-систем Telecor CDS дуже проста. Мікрофонні пульти підключаються послідовно - один до одного. Центральний контролер приєднується до цієї низки. Система готова для використання.

Зручний візуальний комп'ютерний інтерфейс

Спеціальна комп'ютерна програма дозволяє легко керувати процесом проведення конференції. На комп'ютерному моніторі можна побачити графічне зображення конференц-залу. Натискаючи на відповідні зображення, ви можете повністю керувати ходом засідання. Статус учасника конференції можна дізнатись, подивившись на колір необхідної іконки.

Контроль через камери

До вмонтованого у центральний контролер порту RS232 можна підключити додаткові системи контролю. Контролер знає номер активного мікрофонного пульту і ця інформація дозволяє системі контролю керувати відео обладнанням. Це дає можливість передавати зображення учасників на телемонітори, екрани проекторів чи інші відео засоби.

Технічний опис на пульт делегата CDS-DU англійською мовою
(Формат PDF, 109.05 Kb).
Технічний опис на пульт головуючого CDS-CU англійською мовою
(Формат PDF, 106.88 Kb).
Технічний опис на центральні контролери та модулі розширення англійською мовою
(Формат PDF, 189.4 Kb).
Технічний опис візуального інтерфейсу англійською мовою
(Формат PDF, 226.8 Kb).
Нагору

Всі новини категорії...

Made in Etechs