This version of the page http://www.opelukraine.com/news/p3.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-08. The original page over time could change.
Новини | Opel Україна

Новини

Ви завжди будете на зв’язку з Opel Insignia
Офіційний дистриб’ютор автомобілів Opel в Україні, компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», що входить до структури Української Автомобільної Корпорації, пропонує скористатись новорічною пропозицією – придбати автомобіль premium-класу Opel Insignia та отримати в подарунок GSM- контрольовану сигналізацію.
  • детальніше
 
Нове покоління Opel Astra одержало 5 з безпеки
Автомобіль, що в 2010у році з'явиться в офіційній дилерській мережі компанії « УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», (Корпорація УкрАВТО), здав на відмінно іспит EuroNCAP з безпеки, отримавши 5 зірок!
  • детальніше
 
На весь модельний ряд Opel діє кредитна програма
Офіційний дистриб'ютор автомобілів Opel в Україні, компанія « УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», що входить до складу Української Автомобільної Корпорації, запустила нову кредитну програму, умови якої поширюються на весь модельний ряд автомобілів з "блискавкою" на радіаторній решітці.
  • детальніше
 
Opel залишається в складі GM
Як стало відомо з офіційного листа, який був розісланий одразу після засідання Ради Директорів GM, компаніям-партнерам, які є офіційними представниками та дистриб’юторами бренду Opel по всьому світу, німецький бренд залишається в складі GM.
  • детальніше
 
Opel Astra одержав європейську нагороду «Золоте Кермо 2009»
Автомобіль Opel Astra нове покоління якого зявиться в офіційній дилерській мережі компанії УкрАвтоЗАЗ-Сервіс Корпорація УкрАВТО 2010 року одержав свою першу офіційну європейську нагороду - Золоте Кермо 2009.
  • детальніше
 
Opel Insignia – враження українських власників
Зовсім недавно відбулась українська презентація нового флагмана з Рюссельсхайму, і вже з’явились перші відзиви українських автолюбителів, які зробили вибір на користь Opel Insignia.
  • детальніше
 
Нове покоління Opel Astra почало свій шлях до України
Офіційний дистриб’ютор автомобілів Opel в Україні, компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації) запустила сайт, присвячений новому поколінню Opel Astra.
  • детальніше
 
Opel Insignia визнано найпопулярнішим автомобілем в Європі
Автомобіль, який був презентований в Україні під час «Столичного АвтоШоу 2009», до свого поважного списку нагород, серед яких звання «Автомобіль Року 2009» в Європі, численні нагороди за виключний дизайн та безпеку, нещодавно додав ще одну.
  • детальніше
 
Opel на 63-му Міжнародному Автосалоні у Франкфурті
Офіційний дистриб’ютор автомобілів Opel в Україні, компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», яка входить до складу Української Автомобільної Корпорації, представляє огляд новинок, презентованих німецьким брендом на найбільшому Міжнародному Автосалоні у Франкфурті. В двох словах, участь Opel в міжнародному форумі можна описати так: світові прем’єри та революційний концепт.
  • детальніше
 
В Україні запущено сайт, присвячений Opel Insignia
Структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації, компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», яка офіційно представляє автомобілі Opel в Україні, запустила сайт, що повністю присвячений новому флагману німецького автовиробника – Opel Insignia.
  • детальніше
 

    4 / 5