про нас
видання
новини
оголошення
 
 
Новини

Магазин на Петрівці
Видання Редакції "Дім, сад, город" можна придбати на книжковому ринку Петрівка, ряд 100, місце 3
Детальнiше 01.01.2010 

Шановні передплатники і читачі журналів:
"Дім, сад, город", “Календар садівника і городника”, "Пасіка", "Будьмо здорові", "Виноград. Вино", "Квіти України", "Туризм сільський зелений", "Чумацький шлях", "Яблунька"
Детальнiше 01.01.2010 

МАГАЗИН «ДІМ, САД, ГОРОД»
Великий асортимент товарів в роздріб та оптом
Детальнiше 21.01.2010 

Учасники спеціалізованої виставки-ярмарку "Сад. Город. Урожай 2010"

Детальнiше 18.10.2010 

Видання > Квіти України > Про журнал

Про журнал

Якщо ви любите красу, то журнал “Квіти України – для вас! “Квіти України” – найкращий всеукраїнський, повнокольоровий двомісячник (64 сорінки) На сторінках нашого журналу ви знайдете поради до часу, інформацію про найрізноманітніші квіти, агротехніку, вирощування у відкритому та закритому ґрунті, новинки вітчизняної і зарубіжної селекції, фоторепортажі з виставок квітів і конкурсів флористів, відповіді фахівців на листи читачів, поради ландшафтних архітекторів. Постійні рубрики, які полюбилися нашим читачам, розкажуть про сади і парки, кімнатні рослини, ботанічні сади світу, сукулентні та водяні рослини, як прикрасити і упорядкувати садову ділянку, квітник, садибу, створити сад на підвіконні та в домі. Наш журнал уперше побачив світ у січні 1995 року.
За десять років  у нас з’явилося багато друзів і ми цьому дуже раді. Дякуємо всім за ваші теплі слова в нашу адресу.
Редакція значну увагу буде приділяти найпопулярнішим культурам, таким як троянди і гладіолуси, жоржин, однорічним та багаторічним квітам, широко висвітлюватиме агротехнічні питання, які найбільше цікавлять усіх квітникарів.
Репортажі з виставок будуть розповідати про  нові сорти, які швидко з’являються на європейському ринку.
За допомогою журналу ви зможете знайти партнерів по бізнесу  в Україні та за кордоном. Добрі приклади цьому  відгуки на огляди з виставок із Польщі, України.
Для квітникарів–початківців ми створили цілу “Бібліотеку квітникаря”. До неї входить 25 книжок, які присвячені різним квітам або групам квітів.
Полюбився нашим читачам фотоконкурс “Діти і квіти”, редколегія вирішила продовжувати його і далі, бо тільки посмішка дитини може порівнятися з квіткою.
Нагадуємо для нових передплатників, що  у кожному номері – безкоштовна лотерея, найактуальніша інформація про виставки, реклама про нові товари та послуги, каталоги квітів від фірм, поновлений каталог відділу “Насіння та книги – поштою”.

 № 5 2010 року

Про журнал
Передплата
Реклама
Архів номерів
© КП «Редакція журнала «Дім, сад, город», 1980 - 2005 р.
Використання інформації з рекламних та інших матеріалів цього сайту для передруку, внесення в бази даних для подальшого комерційного використання, розміщення матеріалів в ЗМІ та мережі інтернет можливе лише з письмового дозволу редакції

03143, м.Київ, вул.Заболотного, 19
Тел.: (044) 223-22-58, факс: (044) 223-22-59 Відділ реклами: (044) 223 38 17
Email:dsg@dimsadgorod.com

створено студією ClearDesign

0.1043 sec.