This version of the page http://www.foxtrot.ua/Article.aspx?AreaID=94 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-07. The original page over time could change.
Фокстрот
 
  eng рус укр  
Соціальні проекти/«Безпека руху — це життя»

«Безпека руху — це життя»


    ГК «ФОКСТРОТ» не перший рік співпрацює із Департаментом ДАІ МВС України. Серед акцій, спрямованих на профілактику дорожньо-транспортного травматизму, — конкурс дитячого малюнку «Мій друг — дорожній рух». Щорічно ГК «ФОКСТРОТ» нагороджує тих учасників конкурсу, чий креатив виявився найбільш яскравим вираженням дитячого розуміння відповідальності на дорозі.

    Декілька років поспіль ГК «ФОКСТРОТ» підтримує змагання шкільних команд юних інспекторів руху (ЮІР) від регіональних конкурсів аж до всеукраїнського фіналу. Щороку на початку осені регіональні переможці конкурсу збираються у Міжнародному дитячому центрі «Артек», аби визначити найсильніших та найобізнаніших помічників ДАІ на дорогах. Паралельно відбувається змагання команд КВК ЮІР, які у розважальній формі несуть інформацію про те, як зростати законослухняним учасником дорожнього руху. Кожен з півтисячі учасників ЮІРівського зльоту, що відбувається у «Артеку», отримує від ГК «ФОКСТРОТ» подяку за свою роботу у вигляді подарунку.

    Партнерство ГК «ФОКСТРОТ» із Департаментом ДАІ МВС України сприяє підвищенню свідомості маленьких учасників дорожнього руху та зниженню рівня травматизму на дорогах через дитячу необізнаність.

    Крім того, ГК «ФОКСТРОТ» є партнером Всеукраїнського суспільного дитячого руху «Школа безпеки», який організовують три міністерства — надзвичайних ситуацій, у справах молоді та спорту та освіти й науки України.

 | Співпраця з ДАІ |  | Співпраця з МНС | 
 
 












17.10.2010
ГК "ФОКСТРОТ" інвестує в майбутнє
Співробітники компаній - учасниць Глобального Договору ООН висадили 250 лип та акацій, а також 400 кустарників у рамках екологічної акції "Посади дерево - інвестуй у майбутнє".
16.10.2010
Два відкриття - в один день!
Кривий Ріг поповнився п'ятого супермаркетом «Фокстрот», а Житомир - третім
14.10.2010
Група компаній "ФОКСТРОТ" стала партнером «Золотої осені - 2010»
9 жовтня в Києві вшосте відбулися Міжнародні змагання зі спортивного танцю «Золота осінь-2010», партнером якого виступила Група компаній «ФОКСТРОТ».



Новини Прес-релізи Зворотній зв'язок Анонси Акції