This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=62 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-05. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  17.08.2010 12:52:40 Юлия
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Подскажите пожалуйста точное расстояние Мариуполь Сортировочный код станции 485604(Донецкая жд)- Гуменцы 333007 (Юго-Западная жд)
  Відповідь: Тарифну відстань можна взнати за даним посиланням: http://www.uz.gov.ua/?m=services.transcargo.calcvalue&lng=uk

  17.08.2010 12:39:42 Юлія
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Будь-ласка порадьте як можна дістатись Ясси (Румунія) зі Львова чи з Чернівців
  Відповідь: Шановна Юліє! Повідомляємо, що із Львова до станції Ясси ( Румунія) можна доїхати безпересадковим вагоном Львів – Бургас, що курсує останній раз 28/8 в складі поїзда № 398 Львів - Черкаси ВІДПРАВЛЕННЯМ В 12-00. З 4/9 по 30/9 2010 до станції Ясси можна буде доїхати безпересадковим вагоном Львів – Софія, що курсуватиме по 1,4,6 днях тижня в складі поїздів № 128 Львів – Кременчук ( по непарних числах) і № 398 Львів – Черкаси ( по парних числах) відправленням із Львова об 12-00. Станція Ясси – це перша станція на території Румунії після прикордонного переходу Унгени ( Молдова).

  17.08.2010 12:37:49 Александр
  Обслуговування у приміських поїздах
  Подскажите, хочу с Днепра в Запорожье вечером вернуться на ЭПЛ2Т, она обычно делает вечерний рейс Днепр-ЗП-Днепр, но замечаю два раза в месяц попадают и ЭРки. Как узнать когда будут ЭПЛ, а когда ЭРки ???
  Відповідь: Шановний Олександре ! Ваше звернення розглянуте за належністю керівництвом служби приміських пасажирських перевезень Придніпровської залізниці. Повідомляємо, що на дільниці Дніпропетровськ - Запоріжжя курсують електропоїзди Дніпропетровського та Запорізького моторвагонного депо. Експлуатаційний парк Дніпропетровськогомоторвагонного депо складається з електропоїздів серії ЕПЛ2Т, ЕР1 та ЕР2Т, а Запорізького моторвагонного депо з електропоїздів серії ЕР1. В зв’яку з тим, що необхідно виконувати ремонти електропоїздам серії ЕПЛ2Т та їх недостатньою кількістю, на дільниці Дніпропетровськ - Запоріжжя періодично курсують електропоїзди серії ЕР1 та ЕР2Т. Придніпровською залізницею заплановано придбання електропоїздів серії ЕПЛ2Т для оновлення рухомого складу. Дякуємо Вам за звернення та не байдуже відношення що до оновлення електропоїздів та комфортного проїзду пасажирів у приміському сполученні.

  17.08.2010 10:56:41 Ирина
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Здравствуйте.Скажите пожалуйста.Планируется ли в ближайшее время (2010-2011 год) замена вагонов в фирменных поездах 19/20 и 87/88, сообщением Луганск-Киев.Ведь это фирменные поезда, которые связывают восток и СТОЛИЦУ Украины! Эти 2 поезда практически всегда заполнены на 100%.И окупятся новые вагоны очень быстро.И ещё, подскажите пожалуйста, где можно ознакомиться с текстом Положения о фирменных поездах? У Вас на сайте нет и на сайте Министерства транспорта ситуация аналогичная. Заранее спасибо за ответ.
  Відповідь: Уважаемая Ирина! Сообщаем, что в текущем году произведена замена в одном составе фирменного поезда 19/20 сообщением Луганск – Киев на 11 капитально – отремонтированных вагонов. При условии финансирования ремонта вагонов на 2011 год будет произведено обновлени вагонов в поездах 19/20 и 87/88 Луганск – Киев. Положение о фирменных поездах является документом для служебного пользования.

  17.08.2010 09:43:40 Лилия
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Здравствуйте! 13 августа я ехала в 76 поезде Киев - Кривой-Рог до станции Фундуклеевка в 22 вагоне. Я на своей станции не вышла, а вышла аж у Знаменке потому что проводница меня и еще двух моих спутников не разбудила( проводница вообще к нам не подошла перед тем как мы должны были выйти!!!). Скажите пожалуйста, почему проводница не дала мне сорвать стопкран ( крича при этом, что я заплачу 1000 грн штрафа!!!). По мимо этого проводница со мной и еще двумя людьми выражалась нецензурно!!! Не вызвала ни начальника поезда, ни милицию!!! За наши билеты и речи не могло быть так, как она все время твердила что не отдаст их нам. В итоге так и не отдала!!! А фамилию ее не удалось выяснить потому что она была без бейджека!!! Скажите, что за проводники работают на этом маршруте? Что за обслуживание? Скажите пожалуйста, имеет ли право проводник запрещать срывать стопкран и угрожать штрафом если он не высадил людей там где надо, тоесть не выполнил свои обязанности!?
  Відповідь: Шановна Лілія Василівна! Ваше звернення на Веб-сайт Укрзалізниці розглянуто. В ході проведення службового розслідування встановлено, що провідник вагону №22 поїзду №76 сполученням Київ-Кривий Ріг Марін Л.С. порушила свої посадові обов’язки. Наказом начальника вагонної дільниці станції Знам’янка від 21.08.2010 №ЛВЧДК-3-06/34 за порушення своїх посадових обов’язків, провіднику пасажирських вагонів Марін Л.С. оголошена догана. Командно-інструкторським складом вагонної дільниці станції Знам’янка проведені додаткові інструктажі з поїзними бригадами про виконання начальниками поїздів і провідниками пасажирських вагонів своїх посадових обов'язків. Матеріал по даному випадку відпрацьований в колективах поїзних бригад, з метою недопущення подібних випадків у майбутньому. Інформуємо Вас, що згідно Правил поведінки громадян на залізничному транспорті, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10.11.95 №903, пасажирам забороняється самовільно користуватися стоп-краном для затримки поїзда без крайньої потреби (обставин які загрожують життю людей або безпеці руху). У разі виникнення непередбачених аварійних обставин пасажир повинен сповістити провідника вагонів. Зупинка поїзду стоп-краном проводиться відповідно до затверджених нормативних документів. Приносимо Вам свої вибачення за порушення, допущені працівниками пасажирського господарства залізниці.

  16.08.2010 22:52:24 Тетяна
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Доброго дня! Мені необхідно було виїхати з Кіровограда до Львова 16 серпня. Місць прямого сполучення не було. В результаті було знайдено альтернативу: на поїзд сполученням Кременчук-Знамянка-Львів, на 16 серпня було куплено квиток сполученням Кіровоград-Вапнярка (вагон 2, місце 2), а на 17 серпня було куплено квиток сполученням Вапнярка-Львів (той самий вагон 2, місце 42). Постіль було оплачено в квитку Кіровоград-Вапнярка. При посадці провідник вагону 2 заявив, що постіль мені буде надано тільки до Вапнярки, а якщо я бажаю користуватися постіллю до Львова, то повинна купити в нього новий комплект. Вважаю, що оплативши постіль один раз маю право користуватися нею до кінця поїздки, оскільки вагону я не буду залишати, а просто у Вапнярці зміню місце з 2 на 42. PS. Відповідну скаргу записала в "Книзі скарг та пропозицій" у начальника поїзда.
  Відповідь: Шановна Тетяно Леонідівно! Ваше звернення щодо обслуговування у поїзді №127 сполученням Знам’янка – Львів розглянуте керівництвом пасажирської служби. Інформуємо, що керуючись наказом Укрзалізниці від 06.12.2006 № Ц-2/038 з 01.01.2007 року оплата послуги “користування комплектом постільних речей у поїзді” ( далі Послуга) включено до вартості проїзного документу. Користуватись оплаченою послугою Ви маєте можливість на всьому шляху прямування визначеному в проїзному документі. Нормативними документами, які регламентують оформлення та надання послуги у поїзді, не визначено процедури у випадку, коли поїздка оформлена двома дільницями. Приймаючи до уваги не стандартність ситуації і виникло непорозуміння з провідником. Вважаємо, що Ви маєте рацію щодо рішення у даному випадку ( користування 1 комплектом). На даний час розроблено технологію та надано рекомендації в пасажирські вагонні депо та дільниці щодо дій посадових осіб у аналогічних випадках. Просимо вибачення за непорозуміння яке виникло при проїзді та дякуємо за інформування керівництва підприємства та залізниці. Наявність інформації дозволяє оперативно вирішувати виникаючі питання та не допускати їх у подальшому.

  16.08.2010 22:17:16 Роман
  Інше
  Ваша компания перевозит авто и скутера в город Сумы? И скажыте пажалуста как я магу перевезти свой скутер из Киева в город Сумы и сколька ето будет стоить?
  Відповідь: Повідомляємо, що багажне відділення вокзалу ст.Київ-Пасажирський здійснює перевезення скутерів до станції Суми багажним вагоном, який курсує з поїздом №344 сполученням Житомир-Харків, відправленням з Києва щоденно, крім неділі та понеділка. Прийом вантажобагажу та багажу проводиться з 08 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. Згідно "Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України" до перевезення приймаються скутери з баками, очищеними від пального і масел, скутери вагою до 165 кг приймаються до перевезення у заводській чи іншій твердій упаковці (латах), довжиною не більше 3 метрів. Вага окремого місця вантажобагажу може бути від 5 до 165 кг. Вартість провозу вантажобагажу за 10 кг при оголошеній цінності 10 грн. становить 5 грн. 72 коп. Ціна на послуги, що надаються при оформленні вантажу в багажному відділенні становить: вартість зберігання 1 місця попередньо прийнятого (на протязі доби) - 20 грн. 00 коп., вартість оформлення перевізного документу - 10 грн. 00 коп. Багажне відділення вокзалу ст.Київ-Пасажирський знаходиться за адресою: м.Київ, вул.Федорова, буд.32

  16.08.2010 21:17:53 Максим
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Здраствуйте уважаемая редакция сайта UZ,обращаюсь к вам со следующим вопросом при выходе в очередной, графиковый оплачиваемый отпуск в какой промежуток времени, работнику должны выплатить оздаравительные. С уважением работник Приднепровской дороги.
  Відповідь: Шановний Максиме ! Згідно п. 7 Положення про надання працівникам Придніпровської залізниці матеріальної допомоги на оздоровлення під час щорічної відпустки (Додаток №2 до колективного договору ДП "Придніпровська залізниця" на 2009 - 2010 роки) виплата матеріальної допомоги на оздоровлення провадиться працівникам залізниці відповідно до колективного договору залізниці за основним місцем роботи одночасно з виплатою заробітної плати за час щорічної відпустки при наявності заяви працівника. На підставі Ст. 21 Розділу V Закону України "Про відпустки" заробітна плата працівникам за час відпустки виплачується не пізніше ніж за три дні до її початку.

  16.08.2010 18:53:04 Віталій
  Пропозиції
  Скажіть будь ласка, чи не можна було би пустити електрички підвищеного комфорту з Рівного до Івано-Франківська?
  Відповідь: Шановний пане Віталію ! На Ваше звернення повідомляю, що призначити електрички підвищеного комфорту з Рівного до Івано-Франківська Львівська залізниця немає можливості, оскільки залізничне сполучення, що пролягає по Івано-Франківській області ще не є електрифікованим.

  16.08.2010 13:49:56 Клочко
  Зміни графіка руху
  Возобновится ли движение поезда по маршруту Ворожба-Локоть, юго-заподная жд? До 30 мая 2010года курсировал поезд Льгов-Локоть, Московской ЖД.Многим людям очень тяжело добираться в сёла к своим престарелым родителям вдоль этого участка жд. Надеемся на скорое решение этого вопроса и возобновление движения по этой ветке. 174 подписи жителей Глуховского, Путивльского,С.Будского районов, Сумской области. Ждем ответа.
  Відповідь: Повідомляємо, що приміський поїзд №6411/6412 сполученням Курськ-Теткине-Курськ, який курсував до 30 травня 2010р.сполученням Льгов-Локоть-Льгов - це поїзд Московської залізниці, тому підняті Вами питання не в компетенції Укрзалізниці
1... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ...1042