This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=35 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-05. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  17.09.2010 21:32:40 Ольга
  Пропозиції
  Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, появится ли к зиме возможность добраться из Донецка в Славское (или в Мукачево) без пересадок, т.к. на данный момент, к сожалению, такой возможности нет.
  Відповідь: Уважаемая Ольга! Прямых поездов от станции Донецк до станции Мукачево нет. Возможен вариант следования поездами с пересадками по Киеву, Львову или Харкову. В осенне-зимний период и в следующем графике движения на 2011-2012 г.г. открытия прямого сообщения до станции Мукачево с Донецкой железной дороги не планируется. Возможен вариант назначения разового дополнительного туристического поезда, при налички заявки с оплатой этого поезда установленням порядком. Более подробную информацию об удобном маршруте следования с пересадкми Вы можите получить в справочных на вокзале по месту жительства.

  17.09.2010 20:46:34 Александр
  Інше
  Я работаю в ПЧ-4 одесской дороги монтером пути.У меня семья из семи человек пятеро детей и я с женой у нас проблема с жильём но у нас на перегоне Б-Днистровский-Кантемир на неохраняемом переезде 88км.есть дом. Кагда-то там жила семья но после пожара который произошол в доме уже несколько лет там никто не живёт,но там стало прибежище бомжей.Я обращялся к нашему рукаводству Дистанции на словах они мне его дали для проживания,но я ни как не могу подключить свет АРЦИЗКОГО ж/д електроснабжения а всё таки идёт зима и я незнаю куда обращаться когда говорят что ришение принемает КИЕВ.ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУСТА Я нахожус на хорошем счету на работе. БУду ждать ответа
  Відповідь: Шановний Олександре Леонідовичу! Ваш лист щодо підключення до мереж Одеської залізниці казарми на переїзді 88км перегону Б-Дністровський – Кантемир уважно розглянутий. Повідомляємо наступне: Згідно із положеннями пункту 3 Правил користування електричною енергією для населення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.99 № 1357 споживання електричної енергії здійснюється на підставі договору про користування електричною енергією між споживачем і енергопостачальником, що розробляється енергопостачальником згідно з Типовим договором і укладається на три роки. Крім того, відповідно до положень пункту 1.2. Правил користування електричною енергією для населення об’єкт – електрифікована споруда або частина споруди, що належить суб’єкту господарювання на правах власності або користування. Звертаємо увагу, що для споживання електроенергії новий наймач квартири або іншого об’єкта повинен звернутися до енергопостачальника для укладення договору про користування електричною енергією. Після чого енергопостачальник протягом 3 днів у містах та 7 днів у сільській місцевості підключає об’єкт споживача до електропостачання. Враховуючи вищенаведене, для підключення казарми на переїзді 88 км перегону Б-Дністровський – Кантемир Вам необхідно звернутися до Енергозбуту Одеської залізниці(м. Одеса, Старосінна площа, 35) для укладення договору про користування електричною енергією з наступним пакетом документів: 1. копія паспорту; 2. копія довідки податкового органу про включення до державного реєстру фізичних осіб; 3. копія підтвердження права користування фізичної особи на об’єкт.

  17.09.2010 18:42:08 Roman
  Інше
  Здравствуйте, интересует вопрос, распространяется ли студенческие льготы на билеты с направлением за территорию Украины, например в Россию? Спасибо.
  Відповідь: Ні, пільга діє тільки у межах України.

  17.09.2010 16:47:21 катя
  Зміни графіка руху
  ми постійні пасажири поїзда 829-830 львів-ужгород не задоволені графіком руху .Hаші діти -студенти постійно користуються цим поїздом в ужгород він приїжджає дуже пізно .Дуже просимо керівництво Львівської залізниці звернути увагу на росклад руху поїзда 829-830 Львів-Ужгород і повернути графік руху так як було тому шо ми і наші діти-студенти невзозі оплачувати послуги таксі
  Відповідь: Шановна Катерино Сергіївно ! На даний час, задовольнити Ваше звернення щодо зміни графіку руху поїзда №830 сполученням Львів - Ужгород по технічних причинах немає можливості. При розробці нового графіку руху поїздів, Ваша пропозиція буде розглянута.

  17.09.2010 14:45:22 Влад
  Пропозиції з покращення сервісу
  Прошу пояснити, на якій підставі електропоїзд підвищеного комфорту №803 Київ-Північна --Рокитне робить зупинки по Києву-Волин.,Вишневому,Мотовилівці, адже згідно книги розкладу перелічених зупинок немає! При складанні розкладу на 2010-11 роки врахуйте, щоб даний поїзд не відправлявся з Північних платформ,бо незручно і на сьогоднішній день , коли електропоїзд приходить грязним з Гребінки, відбиває охоту в більшості пасажирів їхати далі!!
  Відповідь: Повідомляємо, що призначення зупинок на станціях та зупиночних пунктах, на яких не передбачені графікові зупинки, здійснюються на підставі звернень громадян з проведенням відповідних маркетингових обстежень пасажиропотоку і статистичних даних по продажу квитків. Ваші пропозиції будуть розглянуті та при можливості враховані при розробці графіку руху на 2010/2011р.р. Пропонуємо Вам, для більш детального вивчення питання, а також згідно з Законом України «Про звернення громадян» надіслати письмову заяву на адресу начальника Південно-Західної залізниці (01034, м.Київ, вул.Лисенко, 6).

  17.09.2010 14:19:15 Олена
  Інше
  Чи не могла б ви підказати як дістатися з Ковеля до Кіровограда. Дякую
  Відповідь: Шановна Олено ! Повідомляємо, що із Ковеля до Кіровограда немає прямого залізничного сполучення. До Кіровограда можна доїхати із Львова : По непарних числах слідує поїзд № 128 Львів - Кременчук. Відправленням в 12-00, прибуттям в Кіровоград в 02-19. Час в дорозі – 14 год.19 хв. По непарних числах слідує поїзд № 22 Львів - Донецьк. Відправленням в 17-52 , прибуттям в Кіровоград в 07-07 . Час в дорозі – 13 год.15 хв.

  17.09.2010 13:32:09 Владислав
  Пропозиції
  Конкурс - это конечно классно, но как быть нам железнодорожникам с нашей суперпочтой Lotus Notes? У Вас требования по фото 300 dpi и разрешение 3000х2406, а это как ни крути, а уже около 5 мегабайт. Я его никак отправить не смогу. Разве что по частям. Может стоит для простых железнодорожников открыть папку на ftp сервере и туда сбрасывать фото.
  Відповідь: Уважаемый Владислав! Пересылайте пожалуйста как не железнодорожники, у которых вообще нет почты Lotus Notes - на e-mail: fotokonkurs_UZ@mail.ru. Конкурс для всех желающих.

  17.09.2010 12:53:51 Виктория
  Обслуговування у приміських поїздах
  Очень часто езжу на электричке повышен.комфортности Киев-Гребенка-Киев. Хотелось бы узнать, конструктор который спроэктировал окна которые открываются на 45 градусов и воздух если и попадает в вагон - то только в потолок! при этом пасажиры мокрые в раскаленном вагоне и без воздуха, этот гений ездил хоть раз в этом вагоне пытки? или в этом и заключается КОМФОРТНОСТЬ? и еще вопрос почему в повышенной комфортности расстояния между сидениями меньше, чем в обыкновенной не комортной электричке? пасажиры упираются коленями в сидящих напротив!!!! Проводники набираю людей без билетов, и получается тотже переполненный вагон да и еще без окон, тоесть без воздуха!!! Летом эта комфортность - очень впечатляет!!!
  Відповідь: Шановна Віторія Вікторовна! Повідомляємо, що Південно-Західна залізниця закуповує електропоїзди у ВАТ "Луганськтепловоз" для подальшої їх експлуатації на залізниці. З питань конструкції вагонів електропоїздів пропонуємо Вам звернутись до заводу-виробника за адресою: 91005, м.Луганськ, вул.Фрунзе, буд.107. Для детальнішого розгляду Вашого звернення щодо неналежної роботи провідників та надання Вам обгрунтованої відповіді, а також згідно з Законом України «Про звернення громадян» необхідно звернутися з письмовою заявою з викладеною суттю питань на ім"я начальника Південно-Західної залізниці за адресою: 01601, м.Київ, вул.Лисенка, буд. 6, при цьому обов"язково прикласти проїзний документ або його копію, а також вказати дату і час цього випадку.

  17.09.2010 12:33:36 Виктория
  Зміни графіка руху
  Возмущению нет предела!!!!!!!!! вчера 16.09.2010 вечеро, после работы специально поехала на станцию Борщаговка, чтобы уточнить будет ли ехать электричка в 12.47 Борщаговка-Гребенка. Возле кассы висит объявление 16,17,18 сентября отправление с Борщаговки в 12,47! Дополнительно уточнила у кассира, подтвердили да есть такая и будет завтра. Сестра моя узнавала по справочной, дали этуже информацию. РЕЗУЛЬТАТ 17.09.2010 сестра приехала на станцию Борщаговка и узнала что электричка будет с петровки!!!!!!!!!!!! Как вы думаете?????? успеет ли? человек с сумкой, когда город в пробках добраться до Петровки за 30 минут?????????????!!!!!!!!!!!!! Такое на нашей Укрзализныци происходит регулярно!!!!! также недели две немогли уехать мотались между вокзалом и петровкой!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Відповідь: Повідомляємо, що приміському електропоїзду №6812 сполученням Київ-Волинський-Гребінка було змінено маршрут прямування через станцію Київ-Петрівку 16 та 18 вересня 2010 року, про що в приміщенні зупиночної платформи Борщагівка була розміщена інформація. З 19 вересня 2010 року електропоїзд № 6812 сполученням Київ-Волинський -Гребінка курсує згідно з книгою розкладу руху поїздів. Одночасто пропонуємо для більш детальнішого розгляду Вашого звернення, притягнення винних до дисциплінарної відповідальності та надання Вам обгрунтованої відповіді, а також згідно з Законом України «Про звернення громадян» необхідно звернутися з письмовою заявою з викладеною суттю питань на ім"я начальника Південно-Західної залізниці за адресою: 01601, м.Київ, вул.Лисенка, буд. 6, при цьому обов"язково прикласти проїзний документ або його копію.

  17.09.2010 11:09:21 Юрій
  Інше
  Доброго дня. На сайті не можу знайти прайса цін на перевезення багажу. Розрахунок вартості не працює. Пробував в 4 різних браузерах.
  Відповідь: З питання не зрозуміло про які ціни та багаж йде мова, поставте своє питання коректно. Щодо роботи сервісу „Розрахунок вартості на вантажні перевезення” то повідомляємо, роботу сервісу перевірено та наданий час працює без зауважень.
1... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ...1040