This version of the page http://3g.novostavskiy.kiev.ua/2010/04/sim-ipad.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-05. The original page over time could change.
3G в Україні: Практикум: обрізаємо SIM-картку для iPad

Apr 11, 2010

Практикум: обрізаємо SIM-картку для iPad

Після анонсу Apple iPad у багатьох виникло логічне запитання, що це за такий формат MicroSIM, який використовується у новому інтернет-планшеті.

І головне запитання - Чи можна "обрізати" SIM-картку life:) чи
ОГО!Мобільний
для використання у Apple iPad?

Коротко - якщо вашій картці не дуже багато років, то можна, оскільки згідно специфікацій[1] у картці Micro SIM розташування та розміри контактних площадок збігаються із "звичною" нам Mini SIM, а ключова відмінність між ними лише у геометричних розмірах. А, приміром, мікросхеми на усіх типах карточок менші за саму картку, тому пластик можна обрізати без втрати функціональності.



Достатньо взяти хороший ніж чи ножиці, штангенциркуль чи прикладений шаблон, на якому окреслити вашу SIM-карту, та охайно її обтяти. Старайтесь з розумом.

Я підготував шаблон у масштабі 1:1 для обтинання сім-карти, який можна завантажити у форматі PDF

Після появи iPad у будь-якій із мобільних мереж України, пам’ятайте, що потрібно зареєструвати його IMEI у базі УДЦР (у "білому списку IMEI")

Користуйтесь, але зауважте, що я не відповідаю за пошкодження вашої сім-карти чи будь-якого іншого обладнання через вашу необережність.

[1]ETSI TS 102 221 V9.0.0, Mini-UICC

3 коммент.:

1gor said...

Юра, привет. С тобой связались Жданов или Химич? Речь идет о небольшой попойке в лаки пабе с кем-то из билайна - им хочется пообщаться с блоггерами.
ЗЫ. Завел себе айпад?

jin said...

Ігор, мені телефонував Віталій, я в курсі

Anonymous said...

пардон, обьясните блондинке, а как потом пополнять карту, так же юзать, как в iphone?

Post a Comment

Newer Post Older Post Home