This version of the page http://jaguar.com.ua/?navid=511 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-03. The original page over time could change.
JAGUAR в Украине : Дисконт
XJ 2010
XJ 2009
XK
XF
Акції
Новини
Аксесуари
Про компанію
Контакти
Дисконт
Пропозиції автосалону











Дисконт

 

 

Офіційні правила та умови Дисконтної програми на сервісне обслуговування у ТОВ «Бритиш Моторс Україна»

 

    • Програма передбачає дисконтні картки Срібна (Silver), Золота (Gold) та Платинова (Platinum). Привілеї, що отримують власники таких карток при обслуговуванні своїх автомобілів Ленд Ровер та Ягуар у сервісних центрах ТОВ «БМУ»:

     

     

    Вид картки 
    (рівень накопичення)

    І категорія
    Привілеї для власників автомобілів, на які на Україні розповсюджуються гарантійні зобов’язання виробника  

    ІІ категорія
    Привілеї для власників автомобілів, які не входять до І або ІІІ категорії, віком понад 3 роки або пробігом понад 100000 км; не забезпечені гарантією авто

    ІІІ категорія
    Привілеї для власників автомобілів Ленд Ровер, дата виробництва яких до вересня 2002 року включно, та Ягуар - до 2000 року включно

    Срібна (Silver) (надається при покупці автомобіля, запасних частин та/або обслуговуванні на суму понад 3000 грн.)

     

    Знижка на запасні частини та сервісні роботи в розмірі 3%

    Знижка на запасні частини в розмірі 3%, вартість однієї нормо години сервісних робіт – 318 грн.

    Знижка на запасні частини в розмірі 3%, вартість однієї нормо години сервісних робіт – 258 грн.

    Золота (Gold) (надається при покупці автомобілів, запасних частин та/або обслуговуванні на суму понад 500 000 грн.)

     

    Знижка на запасні частини та сервісні роботи в розмірі 5%

    Знижка на запасні частини в розмірі 5%, вартість однієї нормо години сервісних робіт – 318 грн.

    Знижка на запасні частини в розмірі 5%, вартість однієї нормо години сервісних робіт – 258 грн.

    Платинова (Platinum) (надається при покупці автомобілів, запасних частин та/або обслуговуванні на суму понад 2 000 000 грн.)

     

    Знижка на запасні частини та сервісні роботи в розмірі 7%

    Знижка на запасні частини в розмірі 7%, вартість однієї нормо години сервісних робіт – 318 грн.

    Знижка на запасні частини в розмірі 7%, вартість однієї нормо години сервісних робіт – 258 грн.

     

    • Програма починає діяти з 01 квітня 2009 року.
    • Привілеї за картками надаються у сервісних центрах ТОВ "Бритиш Моторс Україна" по обслуговуванню автомобілів марок Jaguar за адресою: м.Київ, вул.Федорова, 4; та Land Rover за адресою: м.Київ, вул.Кіровоградська, 21А.
    • Привілеї розповсюджується на всі моделі автомобільних марок Jaguar та Land Rover.
    • Картки видаються власнику на кожен автомобіль. При цьому вид картки визначається із врахуванням всіх сум коштів, що були витрачені власником автомобіля або іншими особами від його імені у ТОВ «Бритиш Моторс Україна», в тому числі й на інші автомобілі, власником яких він являється.
    • При визначені виду картки, що надається клієнту, не враховується вартість гарантійних робіт.
    • Вартість ремонтних робіт, що були оплачені страховими компаніями в порядку страхового відшкодування, враховується при визначенні виду картки, що надається клієнту.
    • Під час видачі дисконтної картки заповнюється анкета власника автомобіля (зразок анкеті додається). Без заповнення анкети, дисконтна картка не видається. У випадку повідомлення клієнтом невірних або неточних даних у анкеті, ТОВ «БМУ» має право анулювати дію наданої картки.
    • Картки  є накопичувальними. При заміні картки одного виду на інший,  накопичена сума не анулюється.
    • Привілеї надаються на наступні обслуговування після отримання картки.
    • Для отримання знижки необхідно пред`явити дисконтну картку  майстру-приймальнику до початку оформлення акту виконаних робіт. Пред`явлення картки є обов`язковим.
    • Привілеї розповсюджується на лакофарбувальні роботи, що виконуються субпідрядниками.На лакофарбувальні роботи Учаснику програми надається знижка в розмірі 3, 5 або 7 відсотків залежно від виду його картки.
    • Спеціальна вартість нормо години для ІІ та ІІІ категорії власників автомобілів діє тільки в тому випадку, якщо для ремонту автомобіля цієї категорії клієнтом купуються запасні частини у ТОВ «Бритиш Моторс Україна».
    • Якщо запасні частини для ремонту автомобілів ІІ та ІІІ категорії доставляються клієнтом самостійно (не купуються у ТОВ «Бритиш Моторс Україна»), вартість однієї нормо години сервісних робіт для ІІ категорії незалежно від виду картки становить 378 грн., для ІІІ категорії незалежно від виду картки – 318 грн.
    • Привілеї за дисконтною програмою надаються на придбання запасних частин, аксесуарів та сервісні роботи, за виключенням тих, що зазначені у пп.  16, 17, 18, 19.
    • Привілеї не надаються на роботи, що виконуються субпідрядниками (окрім лакофарбувальних, див.п.12).
    • Привілеї не надаються на виконані роботи, що сплачуються страховими компаніями. При цьому привілеї також не розповсюджуються на частину вартості ремонту та запасних частин, що сплачується клієнтом самостійно (франшиза тощо).
    • Привілеї за Дисконтною карткою не надаються на акційні товари, товари та послуги за спеціальними цінами, товари та послуги зі знижкою за будь-якою іншою дисконтною програмою, яка діє в «Бритиш Моторс Україна».
    • Привілеї не розповсюджуються на покупку автомобіля.
    • Грошовий еквівалент привілеїв не видається.
    • БМУ залишає за собою право переглянути критерії наданих привілеїв та їх розмір.
    • За умови втрати картки, вона підлягає відновленню. У випадку втрати Дисконтної картки, учасник програми повинен повідомити про це представників ТОВ «Бритиш Моторс Україна». Втрачена картка анулюється, після чого оформляється  інша.
    • Дисконтна картка є власністю компанії БМУ.
    • Дисконтна картка не може бути передана третім особам.
    • У випадку зміни власника автомобіля, на який її попередньому власнику було видано дисконтну картку ТОВ «БМУ», остання припиняє свою дію. Новий власник автомобіля позбавляється права користуватися всіма привілеями, що були надані попередньому власнику автомобіля. При цьому новий власник має право стати учасником Дисконтної програми відповідно до її Правил та умов.
    • Компанія «Бритиш Моторс Україна» має право використовувати інформацію, вказану в реєстраційній анкеті.
    • Кожний учасник програми несе  відповідальність за своєчасне повідомлення  ТОВ «Бритиш Моторс Україна» про зміну адреси, телефону та інших даних. У випадку несвоєчасного повідомлення про такі зміни ТОВ «БМУ» має право припинити дію дисконтної картки.
    • ТОВ «Бритиш Моторс Україна» залишає за собою право призупинити або змінити всю Програму або її частину в будь-який час як з попереднім повідомленням про це, так і без нього. ТОВ «Бритиш Моторс Україна» не несе відповідальності за будь-які втрати чи збитки, що виникли в результаті таких змін.
 Copyright © 2000-2010
 British Motors Ukraine
Автосалон JAGUAR: м. Київ, вул. Федорова, 4,
тел/факс: 494-21-25 (26, 27, 28, 29)
Якщо Ви помітили орфографічну або стилістичну помилку
на цій сторінці, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter.