This version of the page http://www.informjust.ua/text/547 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-11-01. The original page over time could change.
ДП Iнформацiйний Центр Мiнiстерства юстицiї України

Наказ Міністерства юстиції України від 25.07.2008 №1293/5 ’’Про встановлення розмірів плати за користування Єдиним державним реєстром виконавчих проваджень’’

Про встановлення розмірів плати за користування Єдиним державним реєстром виконавчих проваджень

Наказ Міністерства юстиції України
від 25 липня 2008 року N 1293/5

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
1 серпня 2008 р. за N 705/15396

Відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 14.07.99 N 1272 "Про державне підприємство "Інформаційний центр" Міністерства юстиції" НАКАЗУЮ:

1. Установити:

1.1. Плату за розміщення на веб-сайті з питань реалізації арештованого державними виконавцями майна повідомлень про прилюдні торги (аукціони) з реалізації арештованого державними виконавцями майна, інформації про майно, що реалізується, та результати проведених прилюдних торгів (аукціону) у розмірі 0,3 % від суми, отриманої за реалізацію арештованого державними виконавцями майна.

1.2. Тариф за отримання повного витягу з Єдиного державного реєстру виконавчих проваджень у розмірі 35,00 грн з урахуванням ПДВ.

1.3. Тариф за отримання скороченого витягу з Єдиного державного реєстру виконавчих проваджень у розмірі 25,00 грн з урахуванням ПДВ.

2. Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України (Стаднік Г. В.), державному підприємству "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України (Добжанський В. Б.):

2.1. Подати цей наказ на державну реєстрацію відповідно до Указу Президента України від 03.10.92 N 493 "Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади" (зі змінами).

2.2. Довести наказ до відома Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головних управлінь юстиції в областях, містах Києві та Севастополі, регіональних філій державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України та забезпечити його належне застосування в роботі.

3. Начальникам Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головних управлінь юстиції в областях, містах Києві та Севастополі довести цей наказ до відома районних, районних у містах, міських (міст обласного значення) управлінь юстиції, державних виконавців.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Міністр М. Оніщук
ПОГОДЖЕНО:
Голова Державного комітету
України з питань регуляторної
політики та підприємництва
К. Ващенко