This version of the page http://www.golos.com.ua/Print.aspx?id=174252 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-29. The original page over time could change.
Голос України - газета верховної ради України (версія для друку)
 Суспільство

«Щоб менше дошкуляли старі рани»
Тридцять ветеранів з Марганця і Нікополя дякують за передплату газети «Голос України» Олександру Білому — депутатові Дніпропетровської обласної ради, голові правління ЗАТ «Іsta-Центр», першому віце-президентові Національної акумуляторної корпорації «Іста».
— Цього року ЗАТ «Іsta-Центр» відзначає своє повноліття, — розповідає Олександр Петрович. — Підприємство було створено в 1992 році у Дніпропетровську для забезпечення потреб автомобільного ринку України свинцево-кислотними акумуляторами. Сьогодні це — виробничий комплекс, оснащений високоавтоматизованим технологічним устаткуванням провідних європейських та американських фірм.
 Виготовляються акумуляторні батареї із сировини, матеріалів та комплектуючих деталей, закуплених у Франції, Німеччині, Англії, Чехії, Бельгії, а також із високоякісної вітчизняної сировини. Постійними нашими клієнтами є провідні виробники автомобільної і тракторної техніки України, Росії та Білорусі. Ми постачаємо свою продукцію в усі країни СНД, а також до країн Балтії та Західної Європи. Високу якість наших акумуляторів засвідчують нагороди міжнародних виставок, національних конкурсів якості і від самих споживачів. Підприємство має екологічно замкнутий цикл і є одним із найбільш екологічно безпечних в Україні.
Ми дбаємо про наших працівників: усі вони отримують безоплатне дворазове харчування, на роботу і з роботи їх возить наш автотранспорт, співробітники отримують пільгові путівки на курорти України, в пансіонати і будинки відпочинку Криму, а їхні діти оздоровлюються у таборі на Азовському узбережжі. Постійно підвищуємо зарплату, не допускаємо заборгованості з її виплати. І намагаємося створити такі умови, щоб люди відчували, що вони мають ще одну сім’ю — виробничу. Тому не забуваємо про подарунок на день народження, і якщо у людини горе, теж не стоїмо осторонь. Підприємство бере активну участь у громадському житті міста: надаємо спонсорську допомогу правоохоронним і медичним закладам, дитячим будинкам та інтернатам, інвалідам війни та праці, воїнам-афганцям і чорнобильцям.
Користуючись нагодою, хочу щиро усіх привітати з одним із головних наших свят, яке дарує травень, — Днем Перемоги. Фронтовикам бажаю, щоб менше дошкуляли їм старі рани і хвороби, а всім нам — мирного неба над головою!
Записала Тетяна КОЛЯДИНСЬКА.