Львов
http://uavto.com.ua
Выбрать другой регион:
Всего объявлений 1959   за сегодня 0
на проверке у администратора 1
Поиск
вопросы
новости
акции
форум
партнеры
контакты
Реклама
Поиск по разделу
Поиск по номеру объявления
Поиск по номеру телефона
Редактировать объявление
Обновить объявление
Удалить объявление
Как разместить объявление ?
Как редактировать объявление ?
Как разместить VIP-объявление ?
Как обновить мое объявление ?
Как удалить объявление ?
Каталог
Новые автомобили
Частные объявления
Автомобили
Прицепы
Спецтехника
Сельхозтехника
Водный транспорт
Мото-вело
Автотовары
Гаражи
Куплю
Все объявления
Автосалоны
Автомагазины
Автосервисы
Акции
Наши друзья
Львівський тюнінг клуб
Львівський Volkswagen Клуб
Львівський Клуб БМВ
Щоденний Львів
Новости

Новости

26.10.2010 09:52:09 | Новини

ВОДІЇВ ПРОСЯТЬ ДО ОБІДУ НЕ ЇХАТИ У ЦЕНТР МІСТА

26 жовтня, на час візиту до Львова прем'єр-міністра Канади Стівена Харпера водіїв закликають оминати центральну частину міста. Йдеться про першу половину дня, інформує прес-служба Львівської міськради.

У цей час учасники канадської делегації на чолі з прем'єр-міністром Канади відвідають декілька об'єктів у центральній частині міста.

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
25.10.2010 10:00:33 | Новини

"КАРПАТИ" ВДОМА ОБІГРАЛИ ДОНЕЦЬКИЙ "МЕТАЛУРГ" - 2:1

Востаннє «Карпати» перемагали донецький «Металург» ще 3 квітня 1999 року. Після цього ані в чемпіонаті, ані в Кубку «зелено-білі» ніяк не могли добитися позитивного результату. У Донецьку - поразка, у Львові - нічия: приблизно за таким сценарієм відбувалися наступні матчі, яких загалом назбиралося аж 19 (!). Не на користь «Карпат» говорив і теперішній стан команди: три поразки поспіль в чемпіонаті. Попри це, ще до початку матчу у багатьох уболівальників зародилася думка, що врешті-решт, усій цій негативній статистиці буде покладено край.

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
22.10.2010 | Новини

ДИФЕРЕНЦІАЛ. ДЛЯ ЧОГО ВІН ПОТРІБНИЙ?

Чи було вам колись цікаво, чому коли автомобіль наїжджає на слизьку поверхню одним колесом ведучої осі, це колесо починає обертатись, а друге яке маючи хороше зчеплення з дорогою стоїть мертво? Чому потім коли буксуюче колесо знаходить зчеплення обидва колеса продовжують обертатись? Для чого і як це зроблено? Відповідь проста - так працює диференціал. Диференціал - механічний пристрій, що передає обертання з одного джерела на два незалежні споживача так, що кутові швидкості обертання джерела і обох споживачів можуть бути різними один відносно іншого і їх співвідношення може бути непостійним.

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
21.10.2010 09:20:07 | Новини

ВОДІЇВ ПОЗБАВЛЯТИМУТЬ ПРАВ НА 5 РОКІВ ЗА ПОРУШЕННЯ НА ЗАЛІЗНИЧНИХ ПЕРЕЇЗДАХ

Міністерство транспорту й зв`язку ініціює введення норми про позбавлення прав водія на строк від 3 до 5 років за порушення правил перетинання залізничних переїздів автомобілістами. Про це на брифінгу сказав міністр транспорту й зв`язку Костянтин Єфименко.

"Ми зараз виходимо з ініціативою... від 3 до 5 років позбавлення прав за порушення умов переїзду автомобільними транспортними засобами", - сказав міністр.

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
20.10.2010 09:54:44 | Новини

ДАІШНИКИ "ПОЛЮЮТЬ" НА ПЕРЕВІЗНИКІВ

Державтоінспекція проводить комплекс профілактичних заходів «Перевізник». Мета операції - попередження аварійності на пасажирському транспорті та посилення транспортної дисципліни цієї категорії водіїв. Про це повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

На даний час в усіх регіонах України працівники ДАІ ретельно перевіряють готовність автобусів, мікроавтобусів та іншого пасажирського автотранспорту до експлуатації на маршрутах. У першу чергу йдеться про справність запасних та аварійних виходів, їх укомплектованість, відповідність переобладнання транспортних засобів законодавчим нормам.

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
19.10.2010 | Новини

ЗАХИСТ АВТО. КОМУ ДОВІРИТИ ВСТАНОВЛЕННЯ СИГНАЛІЗАЦІЇ?

Як захистити своє авто, і кому довірити встановлення сигналізації? Це ті питання, які постають перед щасливим володарем відразу після придбання автомобіля. Головне, ніколи не купуйте нову машину з встановленою сигналізацією. Як правило, вона буде встановлена (розглядаємо на прикладі вітчизняних авто) у цьому ж місці, де ви придбаваєте автомобіль. У автосалоні в день може купуватися величезна кількість машин і встановлення додаткового устаткування, поставлене на потік. Ніхто не дасть майстру підходити до машини індивідуально, тай і йому це не потрібно. За день необхідно зробити машин п`ять, і чим більше зробиш, тим більше отримаєш.

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
18.10.2010 | Новини

ЯК ЗАПОВНЮВАТИ ПРОТОКОЛИ ДАІ

Спілкування з працівниками ДАІ - не найприємніше заняття. Тому, коли даїшники докучають водієві без вагомих на те причин, не варта з цим мириться. Адже даїшників можна легко перемогти їх же зброєю.

Старі бланки протоколів, які були затверджені наказом МВС України № 1217, складені таким чином, що водій автоматично ставав порушником, лише підписавши протокол. У верхній частині співробітник ДАІ заповнював графу «Зведення про особу порушника».

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
15.10.2010 10:05:34 | Новини

У ТЕХПАСПОРТ АВТО ДОЗВОЛИЛИ ВПИСУВАТИ РОДИЧІВ

Всеукраїнська асоціація автомобільних імпортерів і дилерів (ВААІД) у п'ятницю, 8 жовтня, домовилася з начальником Департаменту ДАІ МВС України Валерієм Лозовим про відновлення можливості внесення до свідоцтва про реєстрацію авто близьких родичів автовласника.

Раніше таке право було скасовано Міністерством юстиції.

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
14.10.2010 09:30:25 | Новини

СЬОГОДНІ ДЛЯ РУХУ ВІДКРИЮТЬ РОЗВ’ЯЗКУ НА ВУЛ. САХАРОВА - ВУЛ. КН. ОЛЬГИ

Сьогодні для руху відкривають транспортну розв'язку на вул. Сахарова - вул. Кн.Ольги, повідомляють у пресс-службі Львівської міської ради. Роботи на проїжджій частині закінчено, паралельно відновлюватимуть тротуари.

Нагадаємо, під час ремонту вул. Сахарова дорогу розширено і влаштовано три смуги для руху. Загалом відремонтовано 11,5 тис. метрів кв. дорожнього полотна. Також замінено 100 м трамвайної колії, яка входить у зону розв'язки.

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
13.10.2010 | Новини

ЩО РОБИТИ У РАЗІ ДТП

Аварія це стрес для будь-якого учасника ДТП. У паніці навіть найдосвідченіший водій може натворити дурниць і надалі виявитися винним, навіть якщо порушень ПДР з його боку не було.

Насамперед після зіткнення слід включити «аварійку», заглушити двигун і поставити машину на «ручник» (у паніці багато хто забуває це зробити). Потім бажано позбавиться від шокового стану. На фізіологічному рівні шок - це миттєвий викид великої кількості адреналіну.

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · Следующая

Новости Львова

О проекте
Отзывы о портале
Реклама на портале
© 2007-2010 UAvto
Проект компании UAvto.com.ua
При полном или частичном использовании материалов
ссылка на "UAvto.com.ua" обязательна.
Создание сайта
студия веб дизайна