This version of the page http://tartak.com.ua/istorija/anton (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-26. The original page over time could change.
Антон Єгоров / Сайт гурту «Тартак»

Антон Єгоров

Єгоров Антон Сергійович народився 27 серпня 1978 року. Жив собі у рідному місті Горлівка закінчив школу, потім закінчив Інститут іноземних мов. Взагалі був добрим сором´язливим хлопчиком, який добре навчався в школі, аж поки батьки не подарували йому гітару. Тоді і стався той переломний етап життя, який і направив Антона на музичну стежку. Саме в цей час з доброго пай-хлопчика Антончика виліз хлопець Антон, який грає Hard-Core і погано себе поводить в школі. Спочатку батьки злякались, що виросте у них поганий хлопчисько, але ті цінності, що батьки заклали в голову Антона ще з самого раннього дитинства, дали свої плоди. Антон все ж таки знайшов рівновагу душі і тіла. Зараз він грає в ТАРТАКу, читає книжки, іноді готує смачні вечері, та й взагалі добре себе поводить. Але все ж таки, те бісенятко, що сидить в ньому, іноді вилазить наружу і змушує Антончика йти грати в баскетбол або змушує поганяти на машині по місту.

Антон вже досягнув того, що бажав і зараз займається досягненням того, що бажає. Хоча……колись в дитинстві малесенький Антончик мріяв керувати літаком….виходить є над чим замислитись. А взагалі то, він дерево вже посадив, залишалось народити сина та побудувати будинок.