This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/4b0e44752e0b9/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-26. The original page over time could change.
Екс-мер Києва збив на смерть людину. ФОТО | Українська правда - Київ

Екс-мер Києва збив на смерть людину. ФОТО

Додати коментар - 47
26.11.2009  11:03

1 2 3 4
Екс-мер збив на смерть людину. За словами Омельченка, пішохід ішов не позебрі. Однак, авто депутата зупинилося недалеко від перходу
25 листопада о 21.20 на Столичному шосе у Києві на виїзді з села Чапаївка депутат від НУ-НС, екс-мер Києва Олександр Омельченко збив на смерть пішохода.

Він їхав на позашляховику "Міцубісі Паджеро" зі сторони Конча-Заспи в напрямку Києва, інцидент стався біля зупинки громадського транспорту "Віта-2", повідомляє прес-центр ДАІ Києва.

Від отриманих тілесних ушкоджень 48-річний пішохід помер на місці пригоди, сказав начальник столичного управління ДАІ Анатолій Сіренко.

У письмовому поясненні Омельченка, яке було надано співробітникам ДАІ, зазначено, що його автомобіль рухався в напрямку міста у другій смузі руху зі швидкістю біля 70 км/год (на даній ділянці відповідним знаком встановлено обмеження максимальної швидкості до 80 км/год).

Він також пояснив, що в с. Чапаєвка перед його автомобілем із-за потоку зустрічного транспорту несподівано з`явилася людина.

За словами народного депутата, пішохід переходив дорогу в невстановленому для переходу місці, приблизно за 40 метрів від пішохідного переходу. Такі ж покази надав один зі свідків.

У поясненні Омельченко також вказав, що застосував екстренне гальмування аби уникнути наїзду.

Народний депутат знаходився на місці ДТП до завершення оформлення матеріалів пригоди, а також пройшов медичну експертизу, яка засвідчила, що він був тверезим. 

Водночас, як пише "Магнолія-ТВ", за словами свідків, чоловік переходив дорогу по зебрі. Від удару машиною на швидкості пішохода відкинуло за перехід на кілька десятків метрів.

Усі фото "Магнолія-ТВ"

"Українська правда. Київ"

Коментарі - 47
ugra - 26.11.2009 22:28
provincialka да тогда были продажи левые земли, но конечно не в таких масштабах как сегодня, когда ты сделал шаг, а то место на котором ты стоял пару секунд назад, уже продано.
kurdik - 26.11.2009 19:44
На всеукраинском референдуме нужно утвердить равенство перед законом всех жителей Украины от дворника до президента. Все должны иметь одинаковые права и отвечать тоже все должны по одному закону. Если это дело спустят на тормозах, то нужно отправлять в отставку министра внутренних дел! Украине нужна новая революция и такая, чтобы в крови утопили всех воров, которые разворовывают государственную казну. Революцию, в которой расстрелять и повесить всех тех, кто сделал Украину одной из беднейших стране Европы, имея такой колоссальный потенциал. Если политик шёл с пердвыборными обещаниями и к концу срока не выполнил их, то нужно садить в тюрягу на пожизненное. Тогда желающих стать президентом будет 2-3, а не так как у нас.
provincialka - 26.11.2009 17:55
Пан Омельченко проявився з ненайкращого боку ще тоді, коли був мером. Саме за його мерства дедалі частіше почали з"являтися усілякі сумнівні земельні угоди. Ніхто тоді із цим не розбирався. Зрозуміло, що і тепер ніхто не буде розбиратися із наїздом на 58-річного чоловіка.
Jinger - 26.11.2009 16:58
Хоч вила бери в руки. Депутати вже будь-який страх і совість втратили. Скоро страшно на вулицю буде вийти. Одні стріляють людей заради розваги, інші гвалтують дітей, а переїхати перехожого кожен з них гараздий, бо знає - нічого йому не буде.
atlet - 26.11.2009 16:44
а может блядь на всеукраинском референдуме утвердим такую тему - если ты ссука нардеп и насмерть машиной сбил человека - НЕ ССЫ ТЫ НЕ ВИНОВЕН ТЕБЕ НИЧЕГО НЕ БУДЕТ..??
Подивитися всі коментарі або додати свій
    НАЙГОЛОВНІШЕ
Черновецький скасував 66 дозволів на розміщення реклами
"Київенерго" за три місяці заробило майже мільярд
Попов грітиме киян за допомогою пересувних котелень
Через замкнення у розетці загинула жінка
На Куренівці жінка провалилась під асфальт
    ПУБЛІКАЦІЇ
9
Нерухомість
21.10, 11:58

Прогулянки Жовтневою лікарнею, або київська антиутопія

Продовження "Сталкеру" можна знімати в центрі Києва, за 300 метрів від адміністрації президента. Начетверо розкопана, розрита Олександрівська лікарня, вона ж Жовтнева, лежить в будівельних руїнах і смітті, чекає на художника, якому потрібна якісна антиутопія на шару.
Велосипедисти самі намалювали першу велодоріжку у Києві
Таким Київ ви ще не бачили!
Велосипедистки проїхали центром міста у сукнях з квітами
    КОЛОНКА АВТОРА
25.10.2010, 12:32
Ірина Федорів

Комунальні тарифи: потрійні прибутки в Країні Дурнів

Мешканці Коцюбинського, що поблизу Києва,з жахом чекають на нові платіжки й тарифи за опалення. Навіть багатоповерхівки з модульними котельнями, що обладнані лічильниками, не можуть захистити мешканців від монополії й свавілля місцевої влади.
22.10.2010, 14:39
Елена Овраменко

Фальсификация лекарств в Киеве: ситуация приближается к критической

За последние годы в Киеве появилось множество аптек и аптечных супермаркетов. Как не странно, на центральных улицах нашего города они встречаются, чуть ли не чаще, чем любые другие учреждения. Поэтому снабжение аптек разного рода фальсифицированными или некачественными лекарствами поставлено на широкую ногу. Есть где развернуться, так сказать.