This version of the page http://jaguar.winnerauto.ua/ua/news/news1930 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-26. The original page over time could change.
Компанія Jaguar Land Rover зазирає у майбутнє! / Віннер Автомотів - Jaguar
www.winnerauto.ua
XJ New XK XF
Сервіс та послуги Контакти Новини Акції Гарячі пропозиції Замовити тест-драйв


Новини

Компанія Jaguar Land Rover зазирає у майбутнє!

2 липня компанія Jaguar Land Rover оголосила про відкриття нового, найкращого у своїй галузі «Центру віртуальної реальності», який знаходиться в Центрі дизайну та розробок у Гейдоні (Gaydon).
Дизайнерське обладнання, у яке було вкладено близько 2 млн. фунтів стерлінгів, по праву може називатись витвором мистецтва. Воно виводить аудіовізуальні технології на новий рівень. За допомогою потужних проекторів, що дають зображення найвищої  якості, час виробничого циклу розробки нових моделей значно зменшується. Застосування віртуальної реальності дозволяє інженерам та дизайнерам працювати з трьохвимірними зображеннями автомобілів натуральних розмірів , що значно скорочує витрати часу та коштів на розробки та виробничі витрати. Проектори дозволяють отримати великі фотореалістичні зображення, на яких можна побачити найточніші відтінки та найдрібніші деталі поверхні автомобіля та його компонентів.  Даний проектор виключає проблеми накладення та комбінацій зображення, а також досягає точної передачі кольору, що виникає при використанні декількох проекційних джерел для створення одного цільного зображення натурального розміру.
Стюарт Хітерінгтон, Генеральний директор HoloVis Internetional, відмітив: «На протязі 18 місяців ми разом з Jaguar Land Rover, а також іншими партнерами розробляли ідеї для рішення непростої мети, що була поставлена перед нами. Кожен з нас розумів, що має справу з унікальним революційним технічним проектом, тому на нас лягала дуже велика відповідальність. Центр віртуальної реальності став першим в світі у галузі автомобілебудування, і ми пишаємось тим, що втілили в життя цей проект для такого престижного клієнта, як Jaguar Land Rover».

повернутись до списку
Запис до
сервiс-центру Замовити
тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д