This version of the page http://jaguar.winnerauto.ua/ua/news/news1734 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-26. The original page over time could change.
Jaguar XF здобуває все більше прихильників! / Віннер Автомотів - Jaguar
www.winnerauto.ua
XJ New XK XF
Сервіс та послуги Контакти Новини Акції Гарячі пропозиції Замовити тест-драйв


Новини

Jaguar XF здобуває все більше прихильників!

17 січня на врученні автомобільних премій What Car? Awards 2008 від журналу What Car?, що відубувалось у Лондоні,  новий Jaguar XF  отримав звання “Car of the Year” («Автомобіль року»). Таким чином XF був визнаний найкращим автомобілем представницького класу, випередивши BMW 5 Series та Mercedes CLS.
Стів Флауер, головний редактор журналу What Car? відмітив: «Ми вважаємо, що XF отримав усе найкраще від попередніх моделей Jaguar. Крім того, враховуючи дуже жорстку конкуренцію на автомобільному ринку сьогодні, Jaguar XF по праву заслужив відзнаку  “Car of the Year”. У XF гармонійно поєднані сенсаційний зовнішній вигляд та яскравий інтер’єр, а керування цим автомобілем одночасно захоплює та балує».

Виконавчий директор Jaguar Cars Майк О’Дріскол виголосив: «Ми дуже раді, що Jaguar  отримав найвищу відзнаку на врученні What Car? Awards та пишаємось тим, що XF визнано автомобілем року. What Car?  -  дуже впливовий журнал Великобританії, тому ми  вдячні йому за те, що  він відмітив нас серед інших. З моделлю ХК  компанія Jaguar розпочала свій новий етап у розвитку, а XF став наступним революційним кроком компанії. Як і ХК, Jaguar XF одночасно захоплює зовнішнім виглядом та надихає своєю керованістю.

Jaguar XF уже встиг отримати безліч нагород, у тому числі, премію “Car of the Year” від газети The Sun, “Limo of the Year” від журналу Top Gear, “Interior of the Year” від журналу CAR  та  “Design Award”  від журналу Autocar.
Вперше автомобіль було представлено на Франкфуртській  міжнародній автомобільній виставці у вересні 2007 року, а у серійне виробництво автомобіль надійде вже у березні 2008 року.

повернутись до списку
Запис до
сервiс-центру Замовити
тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д