This version of the page http://www.intelvlas.com.ua/news/index_7.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-25. The original page over time could change.
Новини - Журнал Інтелектуальна власність
Головна Актуально Новини Про журнал Заходи Архів номерів Консультації Дайджест Автори
Головна  //  Новини

Новини

Всього: 1652  Сторінки:  ...  7  ... 
09.11.2009
Рейдерство в Мережі. Доменні імена під загрозою »
Кіберсквотинг — так називають захват доменних імен, який з метою наживи трапляється в Інтернеті. Експерти говорять про те, що поступово таке мережеве рейдерство стає все менш популярним бізнесом, повідомляє antiraider.ua. Останнім часом дещо спав ажіотаж, пов’язаний з масовими вливаннями грошових коштів в Інтернет.
06.11.2009
Будемо без футболу? »
Ліцензійний провайдер платного супутникового телебачення в Україні Віжн ТБ, що надає послуги під ТМ Viasat (з квітня 2008 року VIASAT працює в Україні), звернувся до Апеляційного суду з позовом про захист права українських клієнтів на рівний і безкоштовний доступ до інформації.
02.11.2009
Проведемо ЄВРО 2012! »
28 жовтня 2009 року в приміщенні ДП "Український інститут промислової власності" відбувся регіональний науково-практичний семінар на тему "Набуття і захист прав інтелектуальної власності Об’єднання європейських футбольних асоціацій та його комерційних партнерів".
02.11.2009
Windows 7 з'явилася в українському рітейлі »
31 жовтня 2009 року компанія "Майкрософт Україна" запустила продажі Windows 7 в українських роздрібних мережах. Вперше в день запуску нова операційна система Microsoft доступна українською та російською мовами у вигляді коробкових версій та попередньо встановленою на ПК. Понад 25 моделей комп’ютерів та ноутбуків на базі Windows 7 представлені у всіх провідних торгівельних мережах: FoxMart, Фокстрот, Ельдорадо, МегаМакс, Технополіс, Comfy, МЕТRО Cash&Carry, City.com, Unitrade, а також — популярних онлайн-магазинах.
29.10.2009
Росія і Україна: боротись чи ні з піратством в Інтернеті? »
Російські офіси Universal Music, Sony Music та інших правовласників, а також продавці та дистриб'ютори Інтернет-музики вирішили створити Альянс для боротьби з піратами.
29.10.2009
Тепер і у піратів є свято! »
Корпорація Microsoft установила день для нового свята: 21 жовтня оголошено Днем Піратства. Воно й не дивно, адже загальні втрати компаній (у тому числі й Microsoft) Сполучених Штатів від діяльності піратів складають від $30 до $35 млрд.
29.10.2009
BSA пише лист президентові »
Міжнародний Альянс виробників програмного забезпечення (Busіness Software Allіance) надіслав лист президентові України Віктору Ющенку з проханням звернути увагу на актуальну для країни проблему комп'ютерного піратства, повідомляє PCweek.
29.10.2009
"Горе від УМА" або Як провайдери з "УМА" судяться »
"Чтобы поступать справедливо, нужно знать очень немного, но чтобы с полным основанием творить несправедливость, нужно основательно изучить право". Г. Лихтенберг
29.10.2009
ВГСУ не відновив правову охорону торговельної марки Ferrero в Україні »
27 жовтня ц.р. Вищий господарський суд України розглянув касаційну скаргу компанії Соремартек С.А. (Група "Ферреро") на постанову Київського апеляційного господарського суду від 15 червня ц.р. про припинення провадження у справі та припиненні правової охорони торговельної марки "Ферреро" на території України, повідомляє Юридична практика.
29.10.2009
Samsung захищає українських споживачів від підроблених витратних матеріалів »
Компанія Samsung Electronics проводить ряд ініціатив щодо захисту покупців від підроблених тонер-картриджів для лазерних принтерів і багатофункціональних пристроїв, повідомляє Proreklamu.com.
28.10.2009
Провайдери не задоволені новим законопроектом »
Інтернет-асоціація України вважає неконституційним прийнятий Верховною Радою у першому читанні законопроект №3271, який передбачає зобов'язання Інтернет-провайдерів зберігати інформацію про відвідини сайтів своїми клієнтами.
23.10.2009
Родина Тихонова вирішила запатентувати образ Штірліца »
Родина актора В'ячеслава Тихонова планує запатентувати образ Штірліца із серіалу "17 миттєвостей весни". Приводом для такого рішення стала реклама телесеріалу "Ісаєв", де йдеться про молодість радянського розвідника, в якому використовуються кадри з Тихоновим із фільму 1973 року. До актора ніхто не звертався з приводу використання його образу в цьому проекті, котрий не має до нього жодного відношення, заявили дружина і дочка Тихонова.
23.10.2009
Nokia подала до суду на Apple за порушення патентів »
Nokia подала до суду на американську компанію Apple за порушення патентних прав, повідомляє Lenta.ru. Згідно з офіційною заявою Nokia для преси, Apple без дозволу використовує запатентовані фінською компанією технології в усіх моделях смартфона iРhone, які випускаються з 2007 року.
23.10.2009
Створення комп'ютерних програм не розглядається як передання чи надання авторських прав »
Лист ДПАУ від 14.10.2009 р. №22463/7/16-1517-26 "Щодо оподаткування податком на додану вартість послуг нерезиденту зі створення комп'ютерних програм", за інформацією Дебет-Кредит.
23.10.2009
Шахтарі-винахідники отримали патенти »
У ВАТ Павлоградвугілля (ДТЕК) у межах проекту Впровадження інноваційного процесу відбулось чергове засідання Інноваційного комітету, де заступник технічного директора виробничого об'єднання Сергій Воронін видав винахідникам підприємства два патенти на об'єкт права інтелектуальної власності, повідомляють Павлоградські новини.
22.10.2009
Єврокомісія допоможе Google оцифрувати книги »
Європейська комісія має намір переглянути законодавство про авторське право, аби полегшити компаніям, подібним Google, сканування книг і розповсюдження їх цифрових копій через Інтернет, повідомляє innov.ru.
22.10.2009
Парфуми охороняються авторським правом »
Верховний суд Нідерландів підтримав рішення апеляційного суду на користь Lancome, давши зелене світло охороні запахів у країні за допомогою авторського права. У своєму рішенні від 16 червня ц.р. суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги з боку іншого виробника парфумів Kecofa, представники якої наполягали, що запахи не підлягають авторсько-правовій охороні, повідомляє Crazy.co.ua.
22.10.2009
Антипіратство по-іспанськи »
Іспанський уряд організує нову комісію з боротьби з піратством. До кінця 2009 року в Іспанії буде створена урядова комісія, куди увійдуть представники правосуддя, міністерства культури та іспанської кіноіндустрії, покликана для посилення боротьби з піратством, повідомляє Kino-teatr.ua.
22.10.2009
Red Bull урегулювала спір з виробниками контрафакту »
Компанія Red Bull урегулювала без допомоги суду спір із постачальниками контрафактних напоїв. Подробиці світової угоди не розголошуються, повідомляє Юридическая практика.
21.10.2009
У Києві створили раду, яка боротиметься за право інтелектуальної власності »
Київська міська державна адміністрація створила Координаційну раду з питань боротьби з порушеннями прав інтелектуальної власності. Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Леонід Черновецький, повідомляє Київ.proUA.com.
Всього: 1652  Сторінки:  ...  7  ... 


Додати коментар
Шановні відвідувачі, тут Ви можете написати коментарі або задати запитання. Всі повідомлення проходять модерацію і будуть опубліковані тільки після перевірки адміністрацією сайту.
Ім'я:
E-mail (для контактів, не публікується):
Коментар:


Видавець: Журнал: Новини: Про сайт:
ТОВ "Аспект-2003"

вул. Боженка 11, оф. 404, м. Київ, 03680

тел./факс: +38 (044) 200-88-58
е-mail:
  • Про журнал
  • Архів номерів
  • Замовити журнал
  • Автори
  • Партнери
  • Авторське право та суміжні права
  • Захист прав
  • Інновації та інвестиції
  • Промислова власність
  • Боротьба з піратством
  • Законодавство
  • Міжнародний досвід
  • ІТ-технології
  • Різне
  • Лист в редакцію
  • Карта сайту
  • Розробка сайту shtogrin.com
  • Вхід

© 2005-2010 ТОВ "Аспект-2003"