This version of the page http://www.znannya.org/?view=group:cakephp (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-24. The original page over time could change.
CakePHP | Портал знань, Портал знаний, Дистанційне навчання
→ Пошук по сайту        Увійти / Зареєструватися
Тематика сайту
→ Спеціальності
Delphi-програміст
HTML-Верстальник
Веб-дизайнер
Веб-майстер
Веб-програміст
Інженер по БД для Web
Програміст
→ Компетенції
ГоловнаТематика сайтуВеб-розробкаФреймворкиCakePHP
Фреймворки

CakePHP

CakePHP — PHP фреймворк

Ключові поняття цієї теми[Приховати / показати]

CakePHPMVCДобавление скаффолдингаОсновные запросы MVC в CakeСкаффолдинг

Контент даного розділу

CakePHP — что это такое и с чем его едят. PHP фреймворк

 
CakePHP
 
PHP
 
Веб-програмування
CakePHP — это бесплатный, имеющий открытые исходные коды, фреймворк для быстрой разработки приложений на PHP. При написании программы на CakePHP принято следовать шаблону MVC (Модель-Отображение-Контроллер). Модель оперирует информацией Базы Данных, Отображение создает страницу с информацией из модели, а Контроллер обрабатывает запросы, сделанные пользователями.
Докладніше →

Сторінки, близькі за змістом
Фреймворки
Фреймворки, framework. Швидка розробка Веб-додатків на базі фреймворків.

 Останні новини
СКБД MySQL і доступ до БД в PHP
MySQL – вільна реляційна система керування базами даних (СКБД), яка працює як сервер для забезпечення багатокористувацького доступу до великої кількості баз даних. Проекти на основі безкоштовного ПЗ, які вимагають повнофункціональної системи керування базами даних часто використовують MySQL. До таких проектів відносяться, наприклад, WordPress, phpBB, Drupal та інше програмне забезпечення, побудоване на стеку продуктів LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP/Perl/Python)
Технологія Ajax і сайти в концепції Web 2.0
AJAX(Asynchronous JavaScript And XML) — підхід до побудови користувацьких інтерфейсів веб-застосунків, де веб-сторінка не перезавантажується, а у фоновому режимі відправляє запити на сервер і довантажує необхідні користувачу дані
Генетичні алгоритми. Ключові поняття і методи реалізації
Генетичні алгоритми виникли в результаті спостереження і спроб копіювання природних процесів, що відбуваються в світі живих організмів, зокрема, еволюції та пов'язаної з нею селекції (природного відбору) популяцій живих істот...