This version of the page http://www.mcdonalds.ua/index.html?st_id=121&he_id=201 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-24. The original page over time could change.
МакДональдз® в Українi
   

     



Дабл Чізбургер з беконом



Дуже сирний і такий м‘ясний!
Подвійна порція сиру плюс два види м’яса – апетитне поєднання, правда? Ми теж так думаємо, тому й створили цей унікальний сандвіч! Яловичина з беконом – оригінальний мікс, багато сиру – ніжний акцент, разом – просто клас! Переконайся!

Роял Чізбургер™ з беконом



Оце так сандвіч! Тепер i з беконом!
Ми знаємо, як надати особливому сандвічу ще цікавішого смаку: до великого та соковитого гамбургера зі 100% яловичини додаємо ароматний підсмажений бекон, а ще подвійну порцію сиру Чеддер, свіжу цибульку, мариновані огірочки, кетчуп та гірчицю. Все це кладемо в апетитну булочку з кунжутом. Смакує оригінально і дійсно по-королівськи!

Біг Тейсті® з беконом



Віднови енергію по-новому!
Любиш Біг Тейсті®? А як щодо смачних новинок? А хочеш і те, й інше одразу? Спробуй хіт у новому форматі – все, що ти любиш, плюс бекон! Великий соковитий гамбургер із 100% яловичини, сир Емменталь, свіжі цибуля та шматочки помідорів і хрумкий салат, приправлені соусом Гриль, в духмяній булочці з насінням сезаму завдяки бекону отримують новий відтінок смаку. Спробуй обов’язково!

Хрусткі кільця з цибулі з соусом Томатно-оливковий



Ніжно-хрумкі – чудові такі!
Скоринка хрустка й золотиста, а серединка ніжна-ніжна – так і тане в роті! Додайте Томатно-оливковий соус – відкриєте нові грані оригінального смаку.

Десерти з малиною



Солодкі малинові моменти!
Аромат соковитої малинки наповнює теплом, викликає приємні спогади та покращує настрій. Зроби ці моменти ще солодшими: обирай серед малинових десертів улюблений і насолоджуйся яскравим ягідним смаком!

МакПиріг™ із малиною



Малиновий настрій на десерт!
Ніжна малинка вабить солодким ароматом, хрустке печиво тане в роті. МакПиріг™ із малиною – це справжній малиновий настрій на десерт!

Півкоролівства за Роял Чізбургер®



Оце так сандвіч! Стільки м’яса!
Ми знаємо, як створити особливий сандвіч: беремо великий та соковитий гамбургер зі 100% яловичини, додаємо подвійну порцію сиру Чеддер, свіжу цибульку, мариновані огірочки, кетчуп та гірчицю і кладемо в апетитну булочку з кунжутом. Смакує дійсно по-королівськи!

Чіз Лаваш


Легкий гарячий сандвіч з ніжним сиром Чеддер та соковитою шинкою у духмяному лаваші.

Шеф-салат



Свіжа пропозиція!
Хрумкі огірочки, листочки салату, ніжна морква і соковитий помідор… М-м-м! Невже щось іще? Звичайно! У Чикен прем'єр салаті – духмяна курочка, а у Шеф-салаті – апетитна шинка!


Курячі крильця


Збираєшся смачно поїсти? Додай до свого основного меню особливого смаку – 4 шматочки хрустких курячих крилець із соусом (на вибір). Курячі крильця такі апетитні – пальчики оближеш!

Освіжаючий зелений чай «Ліптон»