ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

Оголошено про початок  третього Всеукраїнського конкурсу "Приязна адміністрація" серед центральних та місцевих органів виконавчої влади у 2010 році.

Запрошуємо місцеві органи виконавчої влади до участі у Конкурсі.

Детальніше про проведення Всеукраїнського конкурсу "Приязна адміністрація" у 2010 році дивіться тут >>>

_________________________________________________________________________________________

 

Відповідно до рішення Організаційного комітету протягом 11-15 жовтня 2010 року на базі Державного закладу післядипломної освіти "Центр підвищення кваліфікації керівних працівників та спеціалістів промисловості" (м. Київ) відбуватиметься ІІІ туру Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець". Докладніше >>>

Новини
Проведення лекції в ІФОЦППК

Заступник начальника Управління державної служби Головдержслужби України в Івано-Франківській області Степан Мороз провів два лекційні заняття в Івано-Франківському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Пряма телефонна лінія "Державна служба"

Згідно з графіком проведення прямої телефонної лінії в Управлінні державної служби Головдержслужби України в Івано-Франківській області, заступник начальника Управління Степан Мороз провів пряму телефонну лінію "Державна служба".

Методично-консультаційна допомога

Головний спеціаліст Управління державної служби Головного управління державної служби України в Івано-Франківській області  Корчак Світлана надала методично-консультаційну допомогу  Державній інспекції з контролю за цінами в Івано-Франківській області.

Методично-консультаційна допомога

             Завідувач сектору організаційно-кадрової роботи та документообігу Управління державної служби Головного управління державної служби України в Івано-Франківській області  Василь Шавронський надав методично-консультаційну допомогу Державній житлово-комунальній інспекції в Івано-Франківській області.

Проведення співбесіди з учасниками проекту "Молодь і влада"

Працівники Управління державної служби Головдержслужби України в Івано-Франківській області взяли участь у проведені співбесіди з молоддю та студентами вишів міста Івано-Франківська, які бажають взяти участь у проекті "Молодь і влада".

Оголошення
Передплата журналу "Вісник державної служби України"

Шановні колеги!

Звертаємо  Вашу  увагу  на передплату журналу "Вісник державної служби України", засновником якого є Головне управління державної служби України. Постановою Президії ВАК України від 08.09.99 р. № 01-05/9 журнал "Вісник державної служби України" включено до Переліку №2 наукових фахових видань України з галузі науки "державне управління". Також запрошуємо Вас  надсилати  наукові  статті  та  цікаву  інформацію  для розміщення у "Віснику державної служби України". 

Вартість передплати видання становить всього  87 грн. 16 коп. на весь рік.

Передплатний індекс: 22965.


Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян
Звіт про роботу за 2009 рік 
Форуми
Взаємодія з громадськістю

 

 Опитування

Як ви ставитесь до введення правил дрес-коду для чиновників?

Відповісти