This version of the page http://edc.org.ua/?page_id=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-23. The original page over time could change.
Новини

Новини

  • 2010/10/22

    Кріль: Єдиний Центр вважає затримання кандидата в мери Донецька Андрія Амбросьонка політичним кілерством

    Сьогодні вранці співробітники Управління Служби безпеки України в Донецькій області затримали кандидата на посаду міського голови Донецька від Єдиного Центру Андрія Амбросьонка. Зараз його утримують під вартою без надання жодних пояснень, із порушеннями норм Кримінально-процесуального кодексу. Про це повідомив журналістам лідер Єдиного Центру, народний депутат України Ігор Кріль.

  • Оробець: Табачник перетворює директорів на «стрілочників»

    Скасування Табачником власного рішення тижневої давності може мати два пояснення. Або міністр зовсім не читає постанов уряду, або Кабмін оприлюднює рішення «заднім числом»».

  • Балога: Усі партії в Україні мають бути націоналістичними

    Лідер Єдиного центру Віктор Балога вважає, що в Україні всі партії мають бути націоналістичними. Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції в Івано-Франківську, відповідаючи на запитання про своє ставлення до ініціативи окремих політичних сил заборонити в Україні націоналістичні партії.

  • Кріль: Міжнародні спостерігачі мають зафіксувати численні факти порушень на виборах із боку партії влади

    Будь-яка політична партія, яка бере участь у виборах до місцевих органів влади, може надати міжнародним спостерігачам документально підтверджені свідчення численних порушень партією влади виборчого законодавства.

  • 2010/10/21

    Єдиний Центр організовує всеукраїнський екзит-пол в день виборів до місцевих органів влади

    31 жовтня, в день виборів до місцевих органів влади, буде проведено опитування виборців на виході з виборчих дільниць. На замовлення партії Єдиний Центр цей екзит-пол організовує компанія GfK Ukraine.

  • 2010/10/20

    Балога: Президент має забезпечити допуск спостерігачів до підрахунку голосів на місцевих виборах

    Президент Віктор Янукович має ухвалити політичне рішення і забезпечити якнайширшу присутність спостерігачів для контролю за об’єктивним підрахунком голосів на місцевих виборах 31 жовтня.

  • 2010/10/19

    АНОНС

    У четвер, 21 жовтня, об 11.30 в приміщенні УНІАН відбудеться прес-конференція Лідера Єдиного Центру Ігоря Попова на тему: «Екзит-пол Єдиного Центру на місцевих виборах».

  • 2010/10/12

    Кандидат від Єдиного Центру наводить факти погроз і застосування адмінресурсу на місцевих виборах

    Кандидат у депутати Закарпатської обласної ради від Єдиного Центру 30-річний Володимир Вашко відкрито заявляє про факти погроз на його адресу у зв’язку з участю в місцевих виборах 31 жовтня.

  • Лідер Єдиного Центру оприлюднив відкрите звернення до Президента України

    В документі політик наголошує на широкому застосуванні адміністративного ресурсу високопосадовцями Партії регіонів, почесним лідером якої є Віктор Янукович.

  • 2010/10/08

    Балога: Змішана система виборів поверне владу обличчям до людей

    Сьогодні Президент може бути як автором усіх перемог, так і єдиним винуватцем невдач. Адже концетрація влади в одних руках означає одночасно концентрацію відповідальності.

  • 2010/10/07

    Оробець: Кабмін потребує перезавантаження, а не гри в тетріс

    «Реформування Кабміну потребує більш радикальних кроків, аніж звичайне пристосування до вимог рішення Конституційного суду».

  • Віктор Балога: Глава держави має стати національним лідером, а не бути Президентом лише своєї команди

    Президент Янукович нині наділений найбільшими повноваженнями, а його Адміністрація стала впливовішою за Уряд та Верховну Раду. Таку думку в інтерв’ю 5 каналу озвучив лідер Єдиного Центру Віктор Балога.

  • Віктор Балога: хороший результат Єдиного Центру на місцевих виборах - це фундамент партії на парламентських

    Народні депутати від Єдиного Центру не будуть формувати у парламенті власну групу. Про це в ефірі 5 каналу заявив лідер Єдиного Центру Віктор Балога.

  • 2010/10/06

    Віктор Балога дав інтерв’ю 5 каналу

    Основними темами розмови стали наслідки рішення Конституційного Суду із скасування політичної реформи 2004 року, перерозподіл повноважень між гілками влади, особливості проведення кампанії на виборах до органів місцевого самоврядування та ймовірність їхньої фальсифікації.

  • Єдиний Центр висунув кандидатів до переважної більшості місцевих рад

    Процес висування кандидатів до місцевих Рад показав організаційну потужність мережі осередків Єдиного Центру. Про це сьогодні заявив на прес-конференції в Києві лідер партії Ігор Попов.

  • 2010/10/05

    АНОНС

    У середу, 6 жовтня, в 12.30 в прес-центрі інформаційно-аналітичного агентства «Главком» лідер Єдиного Центру, політолог Ігор Попов, візьме участь у прес-конференції на тему: «Результати висунення кандидатів на місцевих виборах-2010».

  • Cторінки   1 2 3 ... 54 55 56
  • до сторінки

Останні публікації

  • 2010/10/22

    Карасьов: Влада грає правилами, а не за правилами

    На сайті «Главред» відбувся чат із лідером Єдиного Центру, директором Національного інституту глобальних стратегій, політологом Вадимом Карасьовим. Спілкуючись із читачами, гість прокоментував мовні суперечки в країні, розповів про проблеми влади і опозиції та запропонував шляхи для об’єднання українського суспільства.

  • 2010/10/18

    Єдиний Центр бачить, як у Донецьку «кують» перемогу Партії регіонів

    У Донецьку майбутні вибори до місцевих органів влади будуть сфальсифіковані на користь правлячої Партії регіонів, упевнені в Єдиному Центрі.

Газета "Єдиний Центр"

  • №54 - 07 жовтня 2010 р.
  • №53 - 30 вересня 2010 р.
  • №52 - 23 вересня 2010 р.