This version of the page http://www.ukrgasbank.com/ukr/sme/deposits/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-21. The original page over time could change.
Депозити — Укргазбанк

РУС   УКР   ENG

А-А

358 - з мобільного телефону
0 44 494-46-50
0 800 309-00-0

Малому та середньому бізнесу

Депозити


Депозити


Нові депозитні програми:

Депозит
"Швидкий рух"

В Укргазбанку  впроваджено новий депозит «Швидкий рух» для розміщення тимчасово вільних коштів клієнтів сегменту корпоративного, середнього та малого бізнесу на вкладних (депозитних) рахунках.

Юридичні особи та фізичні особи-підприємці мають можливість розмістити кошти в АБ «Укргазбанк» на короткостроковий термін на умовах депозиту «Швидкий рух». Цей депозит дозволяє отримати дохід від оперативного та гнучкого управління оборотними коштами без розірвання договору та втрати відсотків, з можливістю поповнення вкладу.

Депозитна лінія «Матрьошка»

Скористайтесь перевагами нового депозиту «Матрьошка»!    

Договір укладається терміном від двох до трьох років, що дозволяє розміщувати вільні грошові кошти у межах цього терміну.  

Загальна сума коштів на одному депозитному рахунку за вкладом  може складатися з будь-якої кількості траншів на різні терміни.  

Різний рівень доходності на грошові кошти в залежності від строків їх розміщення.  

Оперативність розміщення грошових коштів на депозит, так як кошти розміщуються на той самий рахунок и немає необхідності надавати новий комплект документів та повідомляти податкові органи та органи ФССНВВ про відкриття нового рахунку.

"Тижневий"

Новий короткостроковий депозит (на 7 днів) з можливістю необмеженої кількості пролонгацій терміну його дії на кожні наступні 7 днів дозволяє оперативно керувати грошовими потоками підприємства.

АБ «Укргазбанк» пропонує широкий спектр депозитних продуктів, що задовольнять усі потреби Клієнтів:

«Стандарт»

 

Класичний депозит без права поповнення та зняття коштів зі сплатою відсотків щомісячно або в кінці строку договору. Депозит орієнтований перш за все на клієнтів, які мають чітко визначену суму тимчасово вільних грошових коштів і пріоритетом для яких є отримання максимально можливої доходності. Користується великою популярністю у зв’язку з конкурентною відсотковою ставкою та можливістю капіталізації відсотків.

Основні переваги депозиту:

  • Висока доходність
  • Капіталізація відсотків – сплата відсотків на відсотки дозволить примножувати Ваш дохід кожного місяця
  • Можливість самостійного визначення схеми сплати відсотків (щомісячно або в кінці строку договору)

«Стандарт Плюс»

Різновид класичного депозиту для клієнтів, фінансова діяльність яких передбачає періодичну появу у них грошових коштів, які можуть бути розміщені на депозитних рахунках. В рамках даної депозитної програми існує можливість поповнення суми депозиту, завдяки чому користується великим попитом серед клієнтів.      

Основні переваги депозиту:

  • Можливість поповнення депозиту – за рахунок збільшення суми депозиту зростає Ваш дохід
  • Можливість самостійного визначення схеми сплати відсотків (щомісячно або в кінці строку договору).

«Прогресивний»

Є актуальним в тому випадку, коли, за певних обставин, неможливо чітко спрогнозувати термін розміщення коштів або може виникнути потреба їх зняття. Перерахунок відсотків у разі дострокового повернення депозиту або його частини здійснюється лише за той календарний місяць, у якому це повернення відбувається. Відсоткова ставка збільшується щомісячно протягом перших шести календарних місяців знаходження коштів на депозитному рахунку. Сплата відсотків щомісячно або в кінці строку договору.

Ощадний (депозитний) сертифікат

Сучасна альтернатива класичним видам депозитів. Сертифікат може бути іменним та на пред’явника. Сертифікат на пред’явника може передаватись від однієї особи іншій (з набуттям відповідних прав на отримання коштів). Однією з переваг ощадних (депозитних) сертифікатів є те, що для їх придбання не потрібно відкривати депозитний рахунок.

«Інвестиційний»

Депозит для іноземних інвесторів, розміщується на строк не менше ніж 1 рік.  Валюта депозиту  - долар США та Євро.

«Золотий стандарт»


Депозит в банківському золоті з правом поповнення. Надійно збереже Ваші кошти та захистить їх від інфляції. Крім того Ви маєте можливість одержати додатковий прибуток за рахунок зростання ціни на золото. Депозит може використовуватись як ліквідна застава для одержання кредиту.

АБ «Укргазбанк» пропонує найвигідніші умови по «золотому депозиту» на банківському ринку.

Основні переваги депозиту:

  • Надійний захист коштів від інфляції
  • Можливість отримання додаткового прибутку за рахунок зростання ціни на золото
  • Конкурентна відсоткова ставка
  • Можливість поповнення депозиту

 

 



Версія для друку




Інтернет-банкінг
Скористайтесь послугами банку on-line

Офіси
Звертайтесь до найближчого до Вас офісу банку!

Банкомати
Мапа, правила користування і можливості мережі банкоматів

FOREX
Операції на міжнародному валютному ринку